<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Gólváltással indulhat a spanyol forduló

Két kiesőjelölt csatája nyitja péntek este a spanyol élvonal 24. körét, mi pedig eseménydús meccsen a gólváltásra szavazunk.
Spanyol bajnokság
Sp. Gijón - Rayo Vallecano
Péntek, 20:30 óra

Abelardo mester tanítványai nem bánnák, ha most lenne vége a pontvadászatnak, mert ebben az esetben a piros-kék-fehérek jövőre is tagjai lehetnének az élvonalnak. A gijoniak 22 egységgel a 16. helyen tanyáznak, az El Molinón-ban 3-3-4-es mérleget produkálva. AZ évet három zakóval kezdték a csíkosak, utána viszont három fellépésen 7 pontot kasszíroztak Sanabriáék! Verték magabiztosan a Real Sociedadot, kifosztották a Neville-lel eső-kelő Valenciát a Mestallában, legutóbb pedig remiztek otthon a stabil Deporral. Kellettek is a pontok a gárdának, de nyugalomra még így sincs semmi ok, hiszen a vonal alatti Las Palmas 21-nél jár. Carmonáék lényegesen szervezettebbek, mint korábban, és az előrejáték is javuló tendenciát mutat. Biztosan közrejátszik ebben, hogy egy bekken kívül nincs fontos hiányzó a keretben.

A Rayo is nagy menekülésbe kezdett, a darazsak 23 ponttal fel is jöttek a 15. pozícióba. A madridiak idegenben továbbra sem szárnyalnak, 1-3-7-es statisztikájukhoz 14-31-es gólkülönbség társul. Ugyanakkor Paco Jemez fiai mellett szül, hogy január 17-e óta nem kaptak ki, otthon kétszer nyertek, vendégségben pedig kétszer is 2-2-es döntetlent értek el előbb a Valencia majd a Depor otthonában. A támadójátékkal Mikuéknál sincsen gond - nem úgy a védekezéssel. A hálójuk már 47-szer zörrent meg, amivel listavezetők a ligában. A keretben Tono kapuson kívül még két bekk és egy szélső sérült, de egyelőre nélkülük sem akadozik a gépezet.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

09510HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.60

Nem gondoljuk, hogy óvatoskodnak majd a csapatok, ráadásul a közös múltjuk is sok találatot ígér. Azt gondoljuk, hogy mindkét háló megzörren majd - legalább egyszer. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!