<>

 
 
 
A Loki ősszel nem tudott kitűnni a szürkeségből, ma egy kicsit kozmetikázhatja eredménysorát.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.44

Győzelemmel kezdheti a tavaszt a Loki

A Loki ősszel nem tudott kitűnni a szürkeségből, ma egy kicsit kozmetikázhatja eredménysorát.
Magyar bajnokság
Debrecen - Vasas
Szombat, 15:30 óra

A Debrecen csak a 7. helyen zárta az őszt 28 ponttal. A Nagyerdőben mindössze 4-3-3-as mutatót tudtak összehozni Szakályék, kikaptak a Halitól, a Fraditól és a Viditől is. A szezon végére kellemes élménnyel vonulhattak, hiszen rangadón gyűrték le az MTK-t. A télen volt mozgás a keretben. Íme: Ognjen Djelmic (Zeljeznicar), Holman (FTC), Takács (DVTK); távozók: Balogh (Palermo), Szécsi (Nyíregyháza), Zsidai (Puskás); kölcsönbe távozók: Geoffrey Castillion (Puskás AFC), Sós (Mezőkövesd).

A felkészülés alatt vegyesen teljesítettek a piros-fehérek, de az év első tétmeccsét megnyerte a Kondás-legénység: kedden Nyíregyházán szerzett előnyt a Magyar Kupában a hajdúsági alakulat (12).

A Vasas 16 egységgel a 10. helyen zárta az őszt, de nincs könnyű helyzetben az angyalföldi alakulat, ugyanis a 11. Puskás Akadémia is ugyanannyi pontot gyűjtött. A bajnokságot még Szanyó Károllyal kezdték a piros-kékek, ám az eredménytelenség miatt jött a váltás, és a korábbi másodedző, Simon Antalt kapott bizalmat. Az eredmények eleinte nem jöttek, majd az utolsó három fordulóban két fontos ütközetet is megnyertek Debreceniék (Békéscsaba, Kispest), így legalább megmaradt a remény.

Az újév aztán megint edzőváltást hozott: Michael Oenning kapott megbízatást. A keretben is történtek változások. Érkezők: Korcsmár (Fürth), Müller (Bielefeld), Risztevszki (Rabotnicski). Távozók: Kenesei (III. Kerületi TVE), Lázok (Újpest), Pajovics, Ubiparip, Vukaszovics. A Vasas idegenben 2-1-6-os eredménysort hozott össze, Békéscsabán és Honvédnál nyert, Szombathelyen ikszelt a fővárosi együttes.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

34650HDebrecen1.44
22576HHendikep 0:12.25

Szeptemberben a Fáy utcában is nyerni tudott a Loki, és ezúttal is a hajdúságiaknak szavazunk bizalmat. Tippünk így 1-es, bátrabbaknak hendis 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!