<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két szoros meccsel 10-szeres pénz

A magyar és a francia élvonalban találtunk rá 1-1 szorosnak ígérkező derbire. Felcsúton és Reimsben is pontosztozkodást várunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

34697. Puskás Akadémia - Diósgyőr, X (3.20) - magyar bajnokság, 15:30

A felcsúti csapat az ősz végére teljesen összeomlott, szombathelyi vereségük után pedig kieső helyre csúszott vissza. A télen nagy volt a jövés-menés a Puskásnál, a Lencse-Tischler páros helyére légiósok érkeztek. Otthon 2-4-3-as statisztikát hoztak össze Polonkaiék, összességében 16 pontig jutottak. Jarni maradt a vezetőedző, de a horvát trénernek rendesen össze kell szednie együttesét a bennmaradás kivívásához. Diósgyőrben Egervári Sándor lett a szakmai felelős, érkezett Elek Ákos - mindkét igazolás jó húzásnak tűnik. Rá is fért az erősítés a borsodiakra, mert a keret azért annál erősebb volt, mint hogy a kilencedik helyen zárja az őszt. Húsz pontjukból csak csak ötöt szereztek idegenben (1-2-6), egyedül a Vasast verték Komanék. Ma egy ikszre jók lehetnek a vendégek.

12179. Reims - Bastia, X (3.20) - francia bajnokság, 20:00

Fontos mérkőzést rendeznek szombat este Reims városában, ahol a helyi alakulat a Bastiát fogadja. Mindét gárda a kiesés elől menekül, így egyiknek nagyobb szüksége lenne a pontokra mint a másiknak, izgalmas összecsapásra van tehát kilátás. A pillanatnyi forma ráadásul mindkét félnél bizakodásra adhat okot, hiszen a csapatok a legutóbbi három fordulóban egyaránt 2 győzelmet és 1 vereséget számlálnak.

A tabellán ugyan a vendégek állnak előkelőbb pozícióban (14.), de csak 2 pont választja el őket a mai házigazdától (16.), így könnyedén felcserélődhetnek a helyezések. Biztonsági játékot várunk a csapatoktól, ebben a helyzetben könnyen érvényesülhet a közhely, miszerint a vereség elkerülése fontosabb a győzelem elérésénél, mi másra fogadhatnánk tehát, mint a pontosztozkodás?

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!