<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 5 szombati tuti, 7-szeres szorzó

Három angol tipp mellett egy olasz focival és magyar kosártippel jelentkezünk. Nyerjünk együtt szombaton is!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

18210. Empoli - Frosinone, 1 (1.55) - olasz bajnokság, 15:00

A hazaiak a nyolcadik helyen állnak 34 ponttal, otthon átlagos statisztikával: négy győzelem, három döntetlen és négy vereség fűződik a nevükhöz. A kék-fehérek formája nem a legjobb, régen nyertek a Serie A-ban: az elmúlt öt mérkőzésük közül négyszer döntetleneztek, csak Nápolyban kaptak ki. Legutóbb Bergamóból hoztak pontot (Atalanta, 0–0). A Frosinone a kiesés elkerüléséért harcol, ám egyelőre 19 pontjával csak az utolsó előtti. Az újonc otthon elfogadhatóan teljesít, de idegenben a legrosszabb az egész mezőnyt figyelembe véve. Két iksz mellett kilencszer kikaptak a sárga-kékek, gólkülönbségük pedig ezeken a találkozókon 8–28. A múlt hét végén a Juve ellen sokáig partiban voltak, de végül kikaptak. Ma sem szereznek pontot, a rutinosabb Empoli nyer.

06993. Everton - West Bromwich, 1 (1.50) - angol bajnokság, 16:00

A 8. fogadja a 14. helyen állót a Premier League 26. körében. Bár van még hátra bőven mérkőzés, az már nagyjából látszik, hogy melyik csapat miért harcolhat idén: a hazaiak akár még a top5-be is odaérhetnek (ettől jelenleg 6 pontra vannak), míg a WBA legfeljebb erős középcsapat lehet idén, de jelenlegi mindössze 6 pontra van a kieső zónától. A liverpooli gárda jó formát mutat, legutóbbi két bajnokiját behúzta. A Newcastle 3-0-s legyőzése nem annyira nagy kaland, viszont a stabil Stoke 3-0-s kiütése idegenben már annál inkább.

Gólerős az Everton, csak a Leicester és a City lőtt nála többet, viszont az eddig sebezhető védekezését az utóbbi két meccsen sikerült összerántania. A WBA fontos meccset játszott pár napja az FA Kupában, ahol ráadásul túlórára és büntetőkre kényszerült a Peterborough ellen. Ezt végül sikeresen vívta meg a társaság, de a meccs kimerítő volt a gárdának, a kiscsapat ugyanis nem adta magát könnyen... Ráadásul a középpályáról 3 fontos játékosa is hiányzik a vendégeknek, mindezek tükrében pedig szerintünk megér egy próbát az Everton sikerére fogadni!

38139. Derby County - Milton Keynes Dons, 1 (1.45) - angol másodosztály, 16:00

Hosszú ideje, egészen pontosan karácsony óta nem nyert bajnoki találkozót a Derby együttese. Ennek köszönhetően 5 pontra távolodott el a biztos feljutást érő 2. helytől és bizony osztályozós helye is veszélyben forog. A helyzet még közel sem reménytelen, pláne hogy a kiesés elől menekülő, idegenben egyelőre súlytalan Milton érkezik hozzájuk szombaton. A vendégek 28 pontosak, mindössze 3 pontra vannak a kieső helyektől és szintén nem mutatnak jó formát. A legutóbbi 3 fordulóban nem tudtak nyerni, a Middlesbrough ellen hiába tűnt úgy, hogy behúzhatják a 3 pontot, az éllovas végül pontot mentett a hajrában. Sok gólt kap a vendég együttes, ráadásul idegenben csupán 1-5-9 sort tud felmutatni 10-22-es gólkülönbség mellett. Egyértelmű a két együttes közti erőbeli különbség, melyet a szeptemberi 3-1-es idegenbeli Derby-siker is mutat. Jó esélyt látunk rá, hogy a hazaiak végre összekapják magukat és 3 ponttal megerősítik osztályozós helyüket.

13295. Chelsea - Newcastle, 1 (1.42) - angol bajnokság, 18:30

A Premier League 26. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén a Chelsea és a Newcastle feszül egymásnak. Londoni oldalon aligha kell ecsetelni mekkora csalódás az idei szezon, és bár Hiddink érkezésével javult a helyzet, mert a bajnokságban immáron 9 forduló óta veretlen a címvédő, a 3 győzelem mellé 6 döntetlen párosul, ami rengeteg a vesztett pontok tekintetében. Persze a szarkáknál sincs túl sok ok az örömködésre, ráadásul náluk idén a gyatra szereplés mellé egy már-már példátlan sérüléshullám is párosul; Steve McClarennek a mai derbin 11 játékosát kell nélkülöznie, köztük több kulcsembert. Habár vélhetően a Chelsea is tartalékol majd a keddi, PSG elleni BL meccsre, a rengeteg X után egy több sebből vérző Newcastle ellen, ráadásul hazai környezetben nem lehet más a cél, mint a három pont megszerzése. Ha nem is könnyedén, de szerintünk sikerül!

14791. ZTE – Szombathely, 1 (1.47) – férfi kosárlabda NB I, 19:00

Az otthon 7-1-es győzelmi mutatóval rendelkező zalai együttes fogadja a rivális Falcót, amely 2-7-es mérleget tud felmutatni vendégként. Bencze Tamás együttese pihenten várja a szombati fellépést, hiszen a a hétközi fordulót a Szolnok Európa-kupa-mérkőzése miatt kihagyta. Zalai oldalon mindenki hadra fogható, míg a vasiaknál Bognár Kristóf és Miljan Rakics is lázas beteg, csak a meccs napján derül ki, hogy vállalni tudják-e a szereplést. Bazsó Brúnónak a Nyíregyháza ellen részlegesen elszakadt a bokaszalagja, Simon Kristóf pedig korábban dőlt ki, így mezőnyposzton eléggé meg van lőve a Szombathely.

Bár az utóbbi időben többször is nyert a Falco Egerszegen, a jelenlegi erőviszonyok egyértelmű 1-est mutatnak – naná, hogy erre fogadunk.

 
 
  • 5jancsyts2016február13.20:41ÚjVálasz

    Ma csak a nagy oddsok nyernek!! Vicc :(

     
  • 4Kevinke2016február13.20:33ÚjVálasz
    Idézet: eglerandrew
    Bocsi, de a PSG egy atomrossz tipp volt a mai napra... Őket lassan veretni kell, nem pedig minimum oddson rájuk fogadni, bőven belefér nekik 1-2 maihoz hasonló botlás!
    ...

    Arról nem is beszélve,hogy kedden BL és ezért pihent több játékos is.
    Mai tippem:
    Juventus-Napoli 2.5 over

     
  • 3eglerandrew2016február13.20:08ÚjVálasz
    Idézet: edwinmarthon
    Rohadjon meg a sz.jba baxott PSG is ott, ahol van!
    Hihetetlen, naná hogy ma nem voltak képesek nyerni! Lefogadom a Real se nyert. Nem is érdekel. Bassz. meg a qwa isten rakásra az egészet!
    ...

    Bocsi, de a PSG egy atomrossz tipp volt a mai napra... Őket lassan veretni kell, nem pedig minimum oddson rájuk fogadni, bőven belefér nekik 1-2 maihoz hasonló botlás!

     
  • 2axlbaba2016február13.19:16ÚjVálasz

    De. A Real nyert...

     
  • 1edwinmarthon2016február13.18:22ÚjVálasz

    Rohadjon meg a sz.jba baxott PSG is ott, ahol van!
    Hihetetlen, naná hogy ma nem voltak képesek nyerni! Lefogadom a Real se nyert. Nem is érdekel. Bassz. meg a qwa isten rakásra az egészet!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!