<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Visszatérhet eredeti taktikájához az Atletico

Visszatérnek az Atletico eltiltottjai, így Simeone visszatérhet jól bevált, védekezésen alapuló taktikájához. Ennek alapján tippeltünk a Getafe elleni meccsükre.
Spanyol bajnokság
Getafe - Atletico Madrid
Vasárnap, 18:15 óra

A Getafe 26 egységével a 12. helyen áll, otthon, a Coliseum Alfonso Pérez-ben elfogadható a 6-3-3-as eredménysora, viszont vendégként pocsékul megy a kékeknek (1-2-8). A 2016-os esztendőt egészen jól kezdték Scepovicék, három bajnokit nyertek meg zsinórban, ráadásul közvetlen riválisok ellen (Sporting, Betis, Espanyol), utána viszont érthetetlen módon összezuhantak Fran Escriba fiai. A Granadától, a Bilbaótól és a Malagától is kikaptak a fővárosiak - utóbbi meccsen egészen kiábrándító teljesítményt nyújtottak Pedro Leonék. A keret nem lesz teljes, Lacen, a kulcsfontosságú középpályás eltiltását tölti majd, míg a védelemben Roberto Lago hiányozhat sérülés miatt.

Az Atletico 51 pontjával a 2., a matracosok két nyeretlen mérkőzést követően tértek vissza a helyes útra az Eibar legyőzésével. Simeone mesternek pedig volt gondja bőven a múlt héten, ugyanis sérülések és eltiltások miatt szinte a fél kezdőcsapatát nélkülöznie kellett. A helyzet sokat javult, Augusto Fernandez és Tiago ugyan nem lesz a középpályán, a védelem viszont majdnem teljes lesz, kérdéses, hogy Godin tudja-e vállalni a játékot. De ne szaladjunk ennyire előre!

Griezmannék idegenben is ütősek, 8-1-3-as mérlegükhöz 19-5-ös gólkülönbség társul. A legkevesebb gólt Kokéék kapták, az argentin tréner elképesztő stabil alakulatot pakolt össze a Vicente Calderonban.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

1005503Vendég és 3.5 gólnál kevesebb1.90

Az Atleticonak még nem kell tartalékolnia a BL-re, a PSV-vel majd csak 10 nap múlva találkoznak Eindhovenben. A Getafe nagyon rossz formában van, ráadásul a fővárosi rivális ellen hagyományosan gyengén is tolják a kékek: a legutóbbi 5 ütközetüket úgy bukták el, hogy még gólt sem rúgtak. Ma ez az opció is benne van a pakliban, de abban biztosabbak vagyunk, hogy Torresék úgy nyernek, hogy nem lesz négy találat!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!