<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Kihagyhatatlan tippek az olasz rangadóra

Az olasz élvonal leginkább várt hétvégi meccsén szombat este összecsap egymással a két éllovas, vagyis a Juve és a Napoli, mi pedig két jól fizető tippel is érkezünk.
Olasz bajnokság
Juventus - Napoli
Szombat, 20:45 óra

Elképesztő szériát fut a címvédő Juventus, hiszen az elmúlt 14 bajnokiján még csak pontot sem veszített. A gyenge bajnoki rajt ellenére (köszönhetően a BL-ben produkált eredményeknek is) a vezetőség kitartott Allegri mellett, és végül ez nem bizonyult rossz döntésnek. A keret nagyon összeállt, a védelmet a rutinos Buffos és Chiellini jól összefogja, elöl pedig Dybala és Mandzukic termeli a gólokat. Jó hír a hazaiak számára, hogy ezen a rangadón úgy futhatnak ki a pályára, hogy az elkövetkezendő héten még nem kell pályára lépniük a BL-ben. Az viszont már kevésbé jó hír, hogy a rutinos Chiellini sérülés miatt nem játszhat, mellette pedig a támadósorban Mandzukic is harcképtelen. Mellettük Asamoah, Khedira és Caceres sem bevethető.

A vendég Napoli is nagyon összeállt erre a szezonra és 56 pontjával vezeti is a tabellát. A támadósor a Carpi ellen ugyan döcögött (emberelőnyben nyertek 1-0-ra), ezt leszámítva viszont az utóbbi időben szépen termelték a gólokat. Rangadót nyertek Rómában a Lazio ellen (2-0), 4-2-re verték idegenben a Sampdoria csapatát és az általában stabilan védekező Empoli 5-1-es legyőzése is beszédes. A Juvéval ellentétben a nápolyi csapatnak lesz európai kupameccse: az El-ben csütörtökön a Villarreal otthonában kell olyan eredményt elérni, mely megalapozza a továbbjutást. Egyértelműen Higuaín viszi a hátán a csapatot (24 meccs, 24 gól), de mellette Isigne, Hamsik és a védelemben Albiol is stabil pont. Sérülések nem hátráltatják a vendégeket, mindössze a középpályás Grassi maródi, de ő még pályára sem lépett ebben a szezonban.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

18952HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.85
18908D1. félidő eredménye X2.00

Egyértelmű, hogy a Napoli-Juve kettős elszakadt a mezőny többi részétől és itt a szezon második felében kijelenthető, hogy "6 pontos" meccs lesz ez a szombati. A Napoli vélhetően már egy döntetlennel is kiegyezne Torinóban, azonban komoly előny számukra, hogy a hazaiaktól pár kulcsember hiányzik. Ennek okán visszafogott kezdést várunk a csapatoktól, így egy tippnek behúzható a félidei döntetlen opció. Ugyanakkor nehezen tudjuk elképzelni, hogy az ihletett formában játszó Napoli-támadósor impotens maradna az alapemberét nélkülöző Juve ellen. A Napoli legutóbbi 6 idegenbeli bajnokijának mindegyikén betalált a kapuba, míg a Juve 14 bajnoki óta megállíthatatlan, idegenben eddig csak az Inter-Sassuolo kettős ellen maradt impotens. Mindezek tükrében, valamint a nápolyi 2-1-es meccset elnézve itt is jó esély mutatkozik a gólváltásra.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!