<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Sztártipp: Torghelle a Vidi és a Fiorentina sikerét várja

Sztártipp rovatunkban ezúttal a Levegő ura, azaz Torghelle Sándor osztotta meg velünk megérzéseit a hétvége rangadóival kapcsolatban.
Újpest – Videoton, 2

Habár a lilák remekül zárták az őszt a Fradi idegenbeli legyőzésével, a Vidi a Magyar Kupában a héten szintén véghez vitte ezt a bravúrt és szerintem összességében jobb csapata van a fehérváriaknak, így vendéggyőzelmet várok.

Juventus – Napoli, 1

Szenzációs formában vannak a torinóiak és bár a Napoli is remekel, hazai pályán nem tudom elképzelni, hogy megtörjék Pogbáék győzelmi sorozatát. Nyer a Juve!

Real Madrid – Athletic Bilbao, 1

Habár érezhetően néha döcög a madridiak szekere és a hétközben BL meccs is vár Ronaldóékra, nem tudom elképzelni, hogy a Bilbao pontot raboljon a Bernabéuból.

Arsenal – Leicester, X

Szenzációs, amit a Leicester ebben a szezonban produkál, el tudom képzelni, hogy megnyerjék a bajnokságot, azt viszont nem, hogy ne veszítsenek pontokat. Az Emiratesben szerintem a döntetlennel sem lennének teljesen elégedetlenek, ez a tippem.

Manchester City – Tottenham, 1

Még egyszer nem engedhet meg magának akkora blamát a City, mint múlthéten a Leicester ellen, úgyhogy hiába a londoniak menetelése, nyerni fognak Agüeróék.

Fiorentina – Inter, 1

Paolo Sousa remekül összerakta a violákat, az Inter pedig pocsék formában érkezik Firenzébe, úgyhogy nálam ez is hazai.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!