<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Jól fizető döntetleneket találtunk

Jönnek a vasárnapi X-akták: Franciaországban félidei döntetlenre fogadunk, míg meglepőt húzunk az Eibar – Levante spanyol bajnokira.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

25463. St-Etienne - Monaco, 1. félidő X (2.00) - francia bajnokság, 17:00

Rangadóra van kilátás, hiszen a fordulót a hazaiak a 4. míg a vendégek a 2. pozícióból várhatják. A Monaco képtelen a PSG megszorongatására, viszont a 2. helyét stabilan hozza, 6 pont az előnye a Nice előtt. Vendégként a 2. legjobb a mezőnyben 6-4-2 mutatójával és 19-17-es gólkülönbségével. A St-Etienne az európai kupaindulásra hajt, akár még a 3. helyre is reális esélye lehet, azonban egy rosszabb szériával könnyedén a középmezőnyben találhatja magát.

Formájára nem lehet panasz, a legutóbbi 5 fordulóban 3 győzelmet aratott 1-1 döntetlen és vereség mellett. A Monaco kisebb meglepetésre búcsút intett nemrég a kupában, a St-Etienne azonban túlóra után átlépett a Troyes együttesén. Mindkét együttesre jellemző a szoros első félidei eredmény: a hazaiak 15, míg a vendégek 8 bajnokijukon vonultak döntetlennel a szünetre. Mindkét oldalon vannak fontos hiányzók, ez pedig még kiegyensúlyozottabbá teszi ezt a párharcot. Nem várunk rohanást és jó esélyt látunk rá, hogy nem az első félidő dönti el ezt a találkozót.

24371. Eibar – Levante, X (3.20) – spanyol bajnokság, 18:15

A spanyol bajnokság 24. fordulójának vasárnapi játéknapján az Eibar a Levantét fogadja. A hazaiak remek szezont futnak, hiszen a 23 meccsen elért 9-6-8-as mutatójukkal a 8. helyen állnak a tabellán, hátrányuk pedig mindössze két pont a már európai kupaindulást érő pozícióban tanyázó Bilbao mögött. A Levanténél ennél sokkal árnyaltabb a helyzet, hiszen a valenciai alakulat a sereghajtó szerepében tetszeleg, s bár egyelőre még lőtávon belül vannak a riválisok, lassan el kell kezdeni a felzárkózást.

A pillanatnyi forma mindkét oldalon hasonló, 3 vereség és 2 győzelem a mérleg. Ami viszont rendkívül érdekes adat; az Eibar 11, a Levante 10 mérkőzés óta nem játszott döntetlent a bajnokságban, s mivel egymás ellen nem ritka a pontosztozkodás (legutóbbi 5 randevún 3 iksz), a megérzésünk azt mondatja velünk, hogy ezúttal sem hirdetnek győztest.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!