<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Holland gólok és a Middlesbrough

A Middlesbrough megtörheti nyeretlen szériáját a Leeds vendégeként, a holland kettőben pedig a gólokra hajtunk, de nem is akárhogyan!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

29429. Sparta Rotterdam - PSV 2, 4 vagy 5 gól lesz (2.65) - holland másodosztály, 20:00

Merész, de nem megalapozatlan tippel érkezünk az éllovas és a 8. helyen álló csatájára. A Sparta egyértelműen egyenes ágon szeretne feljutni az élvonalba és erre minden esélye megvan, hiszen egy meccsel kevesebbet játszott üldözőinél és így is 9 pont az előnye. A támadósor 60 lőtt góllal pokolian erős, a védelem pedig mindössze 1 kapott gólt átlagol meccsenként. A PSV tartalékcsapata egyértelmű okok miatt nem juthat fel az élvonalba, ennek ellenére ott van az osztályozós helyeken. Ezt remek formájának köszönheti, a legutóbbi 5 bajnoki nem talált legyőzőre. A Sparta otthon elképesztő formát mutat, mind a 11 hazai bajnokiját behúzta, a PSV pedig idegenben 4-4-3 sort tudhat magáénak. A Sparta eddig 7, míg a vendég PSV 4 olyan bajnokit játszott ebben a szezonban, mely 4 vagy 5 gólt hozott. Meglepően alacsony az odds a 3.5 gól feletti opcióra, így inkább egy merészet húzva azt mondjuk, meglövik a csapatok a 4 gólt legalább, de 5 fölé nem mennek.

38167. Leeds - Middlesbrough, 2 (2.00) - angol másodosztály, 20:45

Az angol Championship 31. fordulójából hétfőre is maradt egy mérkőzés, a Leeds a Middlesbroughot fogadja. A hazaiak pocsék szezont futnak, 30 meccsen mindössze nyolcszor tudták győztesen elhagyni a gyepet, 12 döntetlen és 10 vereség mellett, ezek után nem csoda, ha csak az alsóházban tanyáznak, a 16. helyen. Otthoni mérlegük sem túlságosan ijesztő 15 találkozón 4-5-6 a statisztika.

Ami a ’Borót illeti, nekik az idei bajnoksággal semmi problémájuk nem lehet, hiszen 29 találkozón 17-6-6 a mérleg, ez pedig jelenleg a második pozíciót jelenti Aitor Karanka csapatának. A pillanatnyi forma azonban már hagy némi kívánnivalót maga után, hiszen a legutóbbi 4 fordulóban nyeretlen maradt a gárda, ráadásul mindössze 2 pontot szereztek, össze is sűrűsödött mögöttük a mezőny. Éppen ezért ideje lenne már kimászniuk ebből a hullámvölgyből, a gyengélkedő Leeds két vállra fektetése pedig nem tűnik megoldhatatlan feladatnak!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!