<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.67

Győzelmet érhet az El-ben a hazai pálya

A legjobb 16 közé jutás a tét az Európa Ligában. A török együttes mellett szól a hazai pálya, no és nem mellékesen a félholdasok játékban vannak.
Európa-liga
Fenerbahce - Lokomotív Moszkva
Kedd, 18:00 óra

A Fenerbahce a Besiktassal vív különversenyt a bajnoki címért. E két alakulat elhúzott a mezőnytől, s noha a tabellát a Fener vezeti, veszített pontok tekintetében mégis a Fekete Sasok állnak jobban. A sárga-kékek kerete erős, a nyári nagybevásárlás jól sikerült, Nani és van Persie is gyorsan beilleszkedett, és már a gólok is jönnek a sztároktól.

Vitor Pereira vezetőedző csapata az EL-ben a 2. helyen lépett tovább, megelőzte a Celticet és az Ajaxot, nagy meglepetésre a Molde nyerte a kvartettet. A bajnokságban veretlen hazai környezetben, a nemzetközi porondon csak a norvég együttes tréfálta meg. A formája összességében jó, bár másfél hete kínos vereséget szenvedtek a gyengécske Antalyaspor vendégeként. A hétvégén már jobban ment Diegóéknak, 3-1-re győzték le a Kasimpasát. A törökök kerete nem lesz teljes, Meireles sérült, van Persie is hagyott ki edzéseket, de a holland ott lehet a csapatban.

A Lokomotív Moszkva a 3. helyen telet az orosz élvonalban. A H-csoportot megnyerte a Sporting és a Besiktas előtt, csak egyszer kapott ki, akkor otthon a luzitánoktól. A pontvadászat majd csak március elején kezdődik, így tétmeccset már régen vívtak a piros-fehérek. A felkészülési időszakban vegyesen teljesítettek Samedovék, zömében északi alakulatokkal meccseltek, felemás sikerrel. Az együttes idegenben sem gyámoltalan, ezt bizonyította a nemzetközi porondon és Oroszországban egyaránt. Ma a stabilitáson lesz a hangsúly. A keretben Igor Cherevchenko vezetőedző a portugál-brazil Maiconra nem számíthat lapértesülések szerint – a csatár ugyan elutazik a többiekkel, de szerepeltetése erősen kérdéses.

19553. Fenerbahce - Lokomotív Moszkva, 1 (1.67) - Tippmix

A törökök otthon erősek, és játékban vannak. Ma előnyt szerezhetnek. Tippünk így: 1-es!

 
 
  • 2booroos2016február16.13:49ÚjVálasz

    Lokomotivból valóban Niasse eligazolt az Evertonba (8 gól/7 gólpassz), illetve a csapatkapitány aki egyben a legdrágább játékosuk Vedran Corluka eltiltását tölti majd!!
    A Fenernér a középpálya lesz hiányos, mivel hiányzik Diego ( eltiltott ), illetve Lazar Markovic ( sérült )!!
    Szerintem nyerni fog a Fener, de sokkal jobb tipp, hogy 2-3 gól lesz a meccsen.

     
  • 1Balogh2016február16.02:29ÚjVálasz

    Én úgytudom hogy Diego eltiltàs miatt nem jàtszhat,És a Lokomotiv gólvàgója meg eligazolt!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!