<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két angol tippel mesés szorzó

A Sheffield és a Millwall is osztályozóra hajt az angol harmadik vonalban, előbbitől idegenbeli sikert várunk, utóbbi viszont pontokat veszíthet saját közönsége előtt.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

22753. Bury - Sheffield Utd., 2 (2.00) - angol harmadosztály, 20:45

A 16. fogadja a 8. helyen állót kedd este az angol harmadik vonalban. A Bury rémes formában van: az FA Kupából 3-1-es vereséggel esett ki, majd jött egy 0-3-as és egy 0-6-os zakó a bajnokságban. A gárda így immáron csak 7 pontra van a kieső zónától, de még sok van hátra a bajnokságból. A Sheffield osztályozós helyekre vágyik, ehhez azonban kiegyensúlyozott teljesítményre lenne szükséges, jelenleg 5 pont választja el céljától.

Három meccses nyeretlen szériát szakított meg szombaton, miután a Bury szintjét képviselő Doncaster otthonában nyert 1-0 arányban. Idegenben egyébként 5-7-3 sorral bír, mely a 6. legjobb idegenbeli teljesítmény a mezőnyben. A Bury formája kétségbeejtő, a két pofon után most ismét egy acélosabb ellenfél következik és ha a védelmet nem sikerül összehúzni kedd estére, akkor jöhet zsinórban a harmadik zakó is.

23963. Millwall - Scunthorpe, X (3.20) - angol harmadosztály, 20:45

Az angol harmadosztály 31. fordulójának keddi játéknapján a Millwall a Schunthorpe együttesét fogadja. Két remek formában lévő alakulat találkozik, hiszen a hazaiak hat meccs óta veretlenek, ráadásul egy döntetlen mellett öt győzelmet arattak, míg a vendégek zsinórban három sikernél járnak. A tabellán a Millwall áll jobban, 30 találkozón 15-5-10 a mérlegük, míg a Schunthorpe 29 mérkőzésen 12-5-12-es mérleget tud felmutatni. Egymás ellen a közelmúltban egy derbit leszámítva szoros meccseket játszottak a csapatok, ráadásul a legutóbbi két londoni randevún egyaránt vendégsiker született. Ennek azért most nem látjuk realitását, de egy pontra jók lehetnek idegenben a bordó-kék mezesek, döntetlent várunk a találkozón!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!