<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Ez lehet a tuti tipp a Roma-Real derbire

Noha rendszerint az odavágók óvatos játékot hoznak, a Real és a Roma játékát elnézve úgy gondoljuk, eljuthatnak háromig a felek már Rómában is.
Bajnokok Ligája
Roma - Real Madrid
Szerda, 20:45 óra

Az AS Roma komoly tervekkel vágott neki a bajnokságnak és a nemzetközi kupakalandnak - akkor még Rudi Garcia irányításával. Aztán elmaradtak az eredmények, és a gall szakembernek megköszönték az addigi munkáját. Jött Spalletti, akivel eddig nem megy rosszul a Roma - zsinórban négy sikert arattak a Serie A-ban, elől szépen jönnek a gólok, de azért hátul is... A BL-ben a C-csoportból jutottak tovább a farkasok, a Barca tükörsimán lett az első, a bordó-sárgáknak viszont az utolsó pillanatig izgulniuk kellett. Végül azt a bravúrt követték el Dzekoék, hogy mindössze egy mérkőzést nyertek meg, mégis továbbléptek... A rómaiaknál Capradossi sérült, míg De Rossi, Totti, Salah és Torosidis játéka kérdéses.

A Realnál nagyjából hasonló volt a forgatókönyv: nagy tervek, eredménytelenség (azért ez relatív...), és Benitez máris az utcán találta magát. Zidane-nal jobban megy valóban a királyiaknak, ám ez egyelőre csak a La Liga 3. pozíciójához elegendő. A formára nem lehet panasz, szombaton mindenféle megerőltetés nélkül verték Ronaldoék 4-1-re a Bilabót. A BL-ben a PSG sem tudta megelőzni Kroosékat, magabiztosan zártak az A-jelő kvartett élén James Rodriguezék. A gólokat csak úgy szórták, 19-3-as találati mutatóval zárták a csoportkört Modricék. A madridiaknál Bale biztosan kihagyja a kilencven percet, Marcelo és Pepe viszont talán pályára léphet.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

27671VTöbb, mint 2.5 gól1.60

Spalletti érkezésével a Roma jobb lett az előrejátékban, de egyelőre a védelemből hiányzik a minőség. A Real ezt könnyedén kihasználhatja. Találatokkal kalkulálunk, hármat simán összehozhatnak a felek. tippünk így: +2.5!

Várható kezdők

Roma: Szczesny – Rudiger, Manolas, Zukanovic – Florenzi, Pjanic, Nainggolan, Digne – Salah(?), Dzeko, Perotti

Real Madrid: Navas – Danilo, Varane, Ramos, Carvajal – Kroos, Modric – Rodriguez, Isco, Ronaldo – Benzema

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!