<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: szerdai tutitár, 1.45, 1.45, 1.40, 1.55

Indul a szerdai tutivadászat! Hozunk ötletet a portugál másodosztályból, a görög ligából, fogadunk svéd gólokra, és van tippünk a Roma-Real BL-csatára is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

03692. Famalicao - Uniao Oliveirense, 1 (1.45) - portugál másodosztály, 16:00

A hetedik helyen álló Famalicao a sereghajtó Oliveirense csapatát fogadja a portugál másodosztály 30. fordulójában. A hazaiak remek formában vannak, a legutóbbi öt meccsükből négyet megnyertek, s mindössze egyszer játszottak döntetlent. A vendégekről már nem állíthatnánk hasonlókat. A csapat 29 forduló alatt mindössze négy győzelmet tud felmutatni, igaz a legutóbbi öt meccséből csupán egyet veszített el, ám nyerni is csak egyszer tudott. A két csapat eddig kétszer találkozott egymással, mindkétszer az idei szezonban. A kupában 2-1-es Famalicao siker született, míg a bajnokságban 2-2-es döntetlent játszottak egymással. Úgy gondoljuk, a hazaiak tovább menetelnek, mi a Famalicao győzelemére számítunk szerda délután.

25622. Levadiakosz - Atromitosz Periszteri, 2.5 gól alatt (1.45) - görög bajnokság, 18:30

A görög első osztályban két gyenge támadósorral rendelkező középcsapat találkozik egymással. A hazaiak a tizenegyedik, míg a vendégek a tizenharmadik helyen állnak. Nagy szerencséjük, hogy a Kallani és a Panthrakikosz lerendezte már a kiesés kérdését. A Levadiakosz 24 pontjához 2-5-3-as hazai mutatót tud felmutatni, gólkülönbsége odahaza 8–12. A formája gyenge, december közepe óta nem győzött. A csapat 21 alkalom közül csak 7-szer játszott olyan meccset, amelyen volt három találat. A Atromitosz 23 pontos. Vendégségben 2-3-4-es statisztika jött össze, ehhez a gólkülönbség 7–10. Le Tallecék jobb passzban vannak, december eleje óta csak egyszer kaptak ki. A mérkőzéseiken nincs sok találat, csak hatszor jött három gól (idegenben csak kétszer). Ma sem lesz sok izgalom, kevés gólos meccsen a döntetlennek jó esélye van.

01303. Frölunda - Karlskrona, 4.5 gól felett (1.40) - svéd jégkorongbajnokság, 19:00

A 2. és az utolsó helyen álló csapat csatája nyitja a svéd élvonal 43. fordulóját. A Frölunda a lehető legjobb kiemelésre hajt, azonban rossz formájának köszönhetően az éllovastól immáron 8 pont választja el. Zsinórban három meccset veszített, így talán a legjobbkor jött neki a rövid bajnoki szünet. Az újonc Karlskrona 26 ponttal sereghajtó, mostanság mutat némi életjelet (legyőzte az Örebro csapatát pl. oda-vissza), de így sincs sok esélye elkerülni az osztályozót. Rengeteg gólt kap a vendég csapat, átlagban közel négyet meccsenként, viszont az utóbbi időben a támadósor elkezdte lőni a gólokat, ami mindenképp biztató. A Karlskrona nagyon ritkán játszik unalmas meccset, eddigi 42 meccséből 31 hozott legalább 5 találatot és ez a mutató a Frölunda esetében sem rossz (29 meccs). Ebben a szezonban háromszor találkoztak és csak az első ragadt meg 4 gólnál, emellett van egy 9 és egy 8 gólos közös csatájuk. Ezúttal is a gólokra fogadunk, 5-ig jó eséllyel eljutnak a felek.

27695. AS Roma – Real Madrid, mindkét csapat szerez gólt (1.55) – BL-nyolcaddöntő, 20:45

Ahogy azt külön cikkünkben is kiemeltük, a nemrég kinevezett Spalletti edzővel nagyot fordult a világ Rómában: a bajnokságban zsinórban négy győzelemnél jár az együttes, 3, 2, 2 és 3 gólt szerzett. A BL csoportkörében csak a BATE elleni 0-0 során nem vette be az ellenfél kapuját, a további öt találkozón azonban mindig adott és kapott, játszott 3-2-t, 1-6-ot és 4-4-et is.

A vendég madridiak könnyedén léptek túl a csoporton, csak a Sahtar elleni idegenbeli meccsen kaptak gólt, igaz akkor rögtön hármat. A tippünket arra alapozzuk, hogy a Real védelme (amelyben ezúttal sem szerepelhet Pepe) meglehetősen bizonytalan mostanában: két találatot kapott a Bilbaótól, egyet-egyet a Granada, Betis, Gijón hármastól. Érdekesség, hogy a királyi gárda olasz riválissal szemben megvívott legutóbbi nyolc oda-visszavágós párharcából mindet elveszítette, legutóbb az 1987-88-as BEK-ben, a BL jogelődjében, a Napolival szemben sikerült továbblépnie. Most a Real az esélyes, még akkor is, ha szerda este nem marad érintetlen Navas kapuja.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!