<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Kiélezett meccsek, 6.77-es odds

Kiélezett argentin rangadóra fogadunk a szerdai nap folyamán, emellett pedig a német harmadosztályból hoztunk egy ütős ötletet.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

11081. Würzburg - Münster, X (3.15) - német harmadosztály, 19:00

A Würzburg 31 pontjával a tizedik a Bundesliga 3. vonalában. A gárdának nincs esélye a feljutásra, viszont a kiesőzónától is messze van. Igazi döntetlenkirály, eddig statisztikája 6-13-5, ebből otthon 1-8-3. Hazai környezetben 8–10 a gólkülönbsége, és összességében is a zárt játék jellemzi (20–16). Két 0–0-ás meccsel a háta mögött fogadja mai ellenfelét. A Münster 36 ponttal a hatodik, ha ma nyerne, akkor a harmadik, osztályozós Grossaspachot megközelítené 2 pontra. A zöldek is sokat döntetleneznek, vendégként 4-5-2 a mérlegük. A formájuk az idén nem igazán kiszámítható, két nyertes meccset egy vereség követte. Az ősszel 0–0 lett a végeredmény. Ma is realitás a pontosztozkodás.

11488. Independiente - Rosario Central, 1 (2.15) - argentin bajnokság, 23:15

Két veretlen együttes találkozik a harmadik fordulóban, az Independiente jelenleg 4, míg a Rosario 6 ponttal áll a tabellán. A hazaiak otthon egy szoros 1-0-s győzelmen, valamint egy idegenbeli 1-1-es döntetlenen vannak túl. A támadósorban sikerült megtartani a tavalyi alapembereket és a védelem alappillérei is maradtak erre a szezonra, mindössze a középpályán voltak változások. A Rosario egyelőre csak saját közönsége előtt lépett pályára ott azonban jól teljesített, hiszen még gólt sem kapott, ráadásul a meccsek összképét elnézve is az ellenfelek fölé tudott kerekedni, nem véletlen sikerekről van tehát szó.

Nagy kérdés azonban, hogy idegenben mire lesz képes a csapat, hiszen az előző idényben is vendégként volt sebezhető. Az előző idényben sem tudott pontot szerezni ebben a felállásban a Rosario, amelyben ráadásul idén már nincs ott tavalyi elsőszámú kapusa, viszont a házi gólkirályt sikerült megtartani. Izgalmas és kiélezett meccs várható, azonban a hazai pálya rendszerint sokat számít az argentin élvonalban, ezen az oddson pedig mindenképp megér egy próbát az Independiente sikerére fogadni.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!