<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Nem veszik be Gentet a farkasok!

A Roma – Real árnyékában rendeznek még egy nyolcaddöntőt a Bajnokok Ligája szerdai játéknapján, melyen a Gent a Wolfsburgot fogadja.
Bajnokok Ligája
Gent - Wolfsburg
Szerda, 20:45 óra

A belgák alighanem már a csoportból való továbbjutásukkal túlteljesítették az elvárásokat, hiszen az előzetes esélylatolgatások alapján a Lyont és a Valenciát is a Gent elé várták a szakemberek, a Zenit mögött azonban másodikként mégis Hein Vanhaezebrouck társulata jutott a legjobb 16 közé. Ráadásul nem is érdemtelenül, hiszen hazai pályán a csoportelső oroszokat, valamint a Valenciát is legyőzték, a Lyonnal pedig döntetlent játszottak, így veretlenek maradtak a Ghelamco Arénában. A bajnokságban sem szerepel rosszul a csapat, 26 fordulót követően 55 ponttal holtversenyben a tabella élén áll a Club Bruggel karöltve. Ami a hiányzókat illeti, Van der Bruggen és Olayinka sérült, Dejaegere és Simon játéka pedig kérdéses.

A Wolfsburg a Gentnél is nagyobb bravúrt hajtott végre, hiszen a PSV-t, a Manchester Unitedet és a CSZKA Moszkvát megelőzve megnyerte a B-jelű kvartettet. Mindezt azonban nem idegenbeli mutatójának köszönhette, hiszen egyedül Oroszországban aratott diadalt, Eindhovenben és Manchesterben is kapitulált. A Bundesliga tavaszi idénye sem alakult eddig túl rózsásan Dieter Hecking együttese számára, hiszen 4 forduló alatt 1 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget számlál az alakulat. Ha mindez nem lenne elég, német oldalon a sérültek és eltiltottak listája is hosszabb; Dost, Ascues, Benaglio és Guilavogui harcképtelen, Naldo pedig összegyűjtötte a sárgáit, így ő rá sem számíthatnak a vendégek.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

27507HGent vagy döntetlen1.45

Mindennek tudatában habár a párharc esélyesének előzetes esélylatolgatásunkban mi is a wolfsburgiakat kiáltottuk ki, nem az odavágón fogják kivívni a továbbjutást a farkasok, azt ugyanis nehezen tudjuk elképzelni, hogy Kruséék már Belgiumban előnyt szerezzenek!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!