<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Mire megy az El-ben a szétesett Valencia?

A denevérek totálisan kiszámíthatatlanok - a Rapid elleni meccs kimenetelére nem merünk fogadni, viszont gólokra annál inkább!
Európa-liga
Valencia - Rapid Wien
Csütörtök, 21:05 óra

Maradjunk annyiban, hogy a december elején érkezett Gary Neville nem tudott csodát tenni a fehér-fekete együttessel. Az angollal is esetlegesen jönnek (vagy nem) az eredmények. A Mestallában rendre döntetleneznek - tisztelet a kivételnek, most hétvégén "óriási" diadalt arattak az ugyancsak "topformában" lévő Espanyol ellen (2-1). Formáról nem igazán lehet Negredoék esetében beszélni, hiszen bárhol, bármilyen eredményt képesek elérni. A védelemmel vannak bajok (és most nem a Barca elleni mészárlásra gondolunk csak), a bajnokságban október vége óta minden bajnokin kapitulált a hátsó alakzat...

Gayáék a BL-ben kezdték a nemzetközi kupakalandot, de a Zenit és a Gent mögött csak a 3. pozíciót kaparintották meg Feghouliék. Féltávnál még komolyabb célokban is gondolkodhattak volna a fiúk, ám az utolsó három csoportmeccsüket elveszítették Barraganék, így maradt az EL. A keret közel sem lesz teljes. Eltiltott Vezo, sérült Javi Fuego és Abdennour.

A Rapid az Európa Ligában megnyerte csoportját, megelőzve a Villarrealt, a Plzent és a Dinamo Minszket. A zöld-fehérek csak az El Madrigalban nem lőttek gólt, öt siker mellett csak a sárgáknál véreztek el. Zoran Barisic vezetőedző jó kis alakulatot pakolt össze az osztrák fővárosban, amely a Bundesligában a Salzburg elsőszámú üldözőjévé lépett elő. Mindkét idei bajnokiját döntő fölénnyel nyerték meg a zöldek, a hétvégén az ősi rivális Austria Wient alázták meg idegenben (0-3). Apró szépséghiba, hogy a kupából kiestek az Admirával szemben. A bécsieknél egy kapus, egy bekk és egy támadó középpályás sérült, velük nem számolhat a szakmai stáb.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

33843HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.65

Igazán érdekes összecsapásra van kilátás a Mestallában. A Valencia totálisan kiszámíthatatlan csapat, a Rapid meglepheti a denevéreket. A találat mindkét alakulatban benne van - így a gólváltásra fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!