<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Van ötletünk a pénteki Bundesliga-meccsre

A hazaiak rossz formában vannak, muszáj pontot, pontokat szerezniük. A védelmük viszont gyenge - gólváltással kalkulálunk...
Német bajnokság
E. Frankfurt - Hamburg
Péntek, 20:30 óra

A hazaiak egyre veszélyesebb vizekre eveznek. A piros-feketék már csak a 15. helyen tanyáznak, 21 forduló alatt mindössze 21 egységet gyűjtve. Armin Veh vezetőedzőnek fel kellene ráznia alakulatát, ugyanis a Wolfsburg elleni hazai sikert követően jött egy elfogadható augsburgi iksz, majd két vereség (otthon Stuttgart, idegenben Köln). E két fellépésen hétszer kapitulált a védelem, összességében pedig már 37 kapott gólnál járnak a frankfurtiak. Otthon, a Commerzbank Arénában sem félelmetesek Husztiék, mérlegük 3-3-4, ehhez 17-20-as gólkülönbség passzol, érdekesség, hogy eddig csak a Bayern nem talált be nekik saját közönségük előtt. Meierék sem tétlenkednek, a bajorok mellett csak a Darmstadt úszta meg érintetlen hálóval a frankfurti kirándulást.

Az osztályozós Bréma egy pontra megközelítette Seferovicékat, így most már pontot, pontokat kellene szerezniük Aigneréknek. A keretben lesznek hiányzók, a balbekk eltiltott, két középpályás és egy négygólos csatár (Castaignos) sérült. Jó hír, hogy Zambrano visszatérhet a védelembe.

A Hamburg 26 pontnál jár, tehát nem szakadtak el az északiak még végérvényesen a veszélyes zónától. A piros-fehér-kékek idegenben idegenben kimondottan veszélyesek (4-2-4), és Labbadia fiai a rossz évkezdést követően rátaláltak a helyes útra: előbb remiztek a Kölnnel, majd legyőzték a Gladbachot (3-2). A csapat idegenben eddig csak három túráját úszta meg kapott gól nélkül...

A társulatban nem léphet pályára egy jobb bekk és két szélső középpályás sérülés miatt.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

20732HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.60

A hazaiaknak támadniuk kell, és ismerve Meieréket, gólt várunk tőlük. Ugyanakkor a brigád védekezése nem éppen zárt, ezt pedig a hamburgi csatárok használhatják ki. Tippünk így: mindkét fél betalál.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!