<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 21-szeres odds hat fociötlettel

Ebben a cikkben mindenki megtalálja a kedvére való tippet. Meglepőt húzunk a Barca-meccsre, jön olasz, magyar, osztrák és holland ütközet is. Fogadunk?

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

13790. Cagliari - Pescara, 2.5 gól felett (1.75) - olasz másodosztály, 15:00

Rangadót rendeznek Szardínia szigetén. A listavezető fogadja a harmadik helyezettet. Kettejük között mégis tekintélyes a távolság, ugyanis a Cagliari 10 ponttal gyűjtött többet ellenfelénél. A házigazda most 58-nál jár, otthon nagyon erős, a legjobb a mezőnyben. Tizenkétszer nyert, egyszer döntetlenezett, és még veretlen. Gólkülönbsége 31–8. A piros-kékek a legutóbbi négy bajnokijukat kivétel nélkül megnyerték. A Pescara 48 pontos, vendégként lehetne meggyőzőbb (5-3-5). A kék-fehérek veretlenségi sorozata december elejére nyúlik vissza, hét győztes mérkőzés után kétszer ikszeltek. A látogatók szerezhetnek egy pontot, de a gólokra nagyobb az esély. A szárdok 16-szor, a Pescara 14-szer játszott olyan bajnokit, amelyen esett legalább három találat. Három gól azért lesz, elnézve a támadókat (Farias 10 gól, Lapadula 16 gól).

08400. Las Palmas – Barcelona, az 1. félidőben 1,5 gólnál több születik (1.85) – spanyol bajnokság, 16:00

Nehéz mostanában olyan tippet választani, amiben van érték a Barca meccsein. Bombaformában futballoznak a katalánok, a szombati győzelmükre kínált 1.15-ös oddsban semmiféle rációt nem látunk. Nem úgy abban, hogy az első játékrészben lesz legalább két találat. A bajnokságot hatpontos előnnyel vezető Enrique-csapat szerdán Gijónban lépett pályára, és úgy nyert 3-1-re, hogy a szünetben 2-1-re vezetett. Fontos tudni, hogy jövő kedden az Arsenal stadionjában szerepelnek Messiék, minden bizonnyal a lehető leggyorsabban döntésre akarják vinni a Las Palmas elleni ütközetet, hogy ne kelljen sokáig izgulniuk, és maximálisan összpontosítaniuk.

Ismerjük a Barcelona labdatartós „kímélő” futballját, ehhez viszont az kell, hogy hamar előnybe kerüljön. A házigazda csak a 18. a tabellán, a formája is gyalázatos, otthon közepes mutatóval rendelkezik (5-3-4), míg idegenben mindössze három pontot szerzett. A vendégeknél Busquets nem játszhat, a csatárcsillagok minden bizonnyal ott lesznek a pályán, a Las Palmasban jóval több a hiányzó. Nem várunk gólzáport, ám azt könnyen el tudjuk képzelni, hogy a Barca berámol kettőt, aztán „öli” a játékot...

11221. Austria Wien - Mattersburg, 2.5 gól felett (1.60) - osztrák bajnokság, 16:00

A 3. fogadja a 6. helyen állót az osztrák élvonal 23. fordulójában. A bécsi csapat hullámzó formájával a harmadik helyre szorult, de akár még a bajnoki címről sem kell lemondania, ugyanis a Salzburg csak két egységgel előzi meg őket. A Grödig ellen ugyan győzelemmel kezdte a tavaszi idényt, ám a Rapid ellen hazai pályán bukta el a fontos városi rangadót (0-3). A Mattersburg középcsapat, vélhetően nem lesznek kiesési gondjai, de a top3-ba sem igazán fér be ez a keret. Tavasszal még veretlen: 3-3 a Ried ellen, majd 2-1-es sikert az Altach vendégeként. Gólerős csapat, ám hátul vannak gondjaik, melyet a 41 kapott gól is remekül mutat. Az Austria védelme sem egy életbiztosítás a maga 32 kapott góljával, ráadásul otthon is rendre kap gólt, míg a Mattersburg idegenbeli mérlege sok mindenről árulkodik (3-3-5 15-21). Eseménydús meccset várunk a két együttestől, a gólokban nagyobb értéket látunk a két csapat teljesítményét látva, mint a hazai sikerben.

11187. Újpest – MTK, 1 (1.82) – magyar bajnokság, 17:00

A mezőny leghosszabb veretlenségi sorozatával rendelkező Újpest az MTK-t fogadja a 21. fordulóban. A második helyen álló lila-fehérek a múlt héten, hazai pályán a Videotont győzték le, ezzel nyolcmeccsesre nyújtották veretlenségi szériájukat, ráadásul ezekből a találkozókból hetet megnyertek. Az MTK csak most játssza első tavaszi bajnokiját, mivel a múlt heti, Paks elleni találkozójukat a Tolna megyeieknél jelentkező fertőzéses megbetegedés miatt elhalasztották.

A kék-fehérek edzőt váltottak, a László Csabát váltó Teodoru Vaszilisz most debütál. Ebben az évadban játszottak már ebben a felállásban, akkor kétgólos előnyt herdált el az Újpest, miután Kanta egyenlített a meccs 88. percében. Ezúttal erősebbnek érezzük a házigazdát (9-7-4), amely megnyerte a legutóbbi három újpesti meccsét.

03283. Twente - Cambuur, 1 (1.45) - holland bajnokság, 20:45

A Twente teljesítménye elmarad a várttól, csak az alsóházban szerepelnek a piros-fehérek. A formájuk viszont jó, egymás után nyertek három bajnokit, így feljöttek a tizenharmadik helyre. 25 pontosak, hazai statisztikájuk 5-1-4. A Cambuur az utolsó, rettenetesen rossz szériát futnak a sárgák. Sorozatban kapják a vereségeket, már hatnál járnak. A múlt héten az Utrecht nyert nála, és ez a vereség azt jelentette, hogy visszacsúszott a gárda a tizennyolcadik helyre. Csak 13 pontot sikerült eddig szereznie, idegenben 1-3-7 a mutatója. A legutóbbi három találkozón már gólt sem rúgott a Cambuur. Ma sem várható feltámadás, a jó formába lendült Twente nyer.

15943. Internazionale - Sampdoria, 1 (1.55) - olasz bajnokság, 20:45

Az ötödik helyen álló Internazionale a 17. Sampdoriát fogadja az olasz bajnokság 26. fordulójában. Egyik csapat sincs kirobbanó formában. A hazaiak a legutóbbi öt meccsből mindössze egyszer tudtak diadalmaskodni. A vendégek még ennél is rosszabbul teljesítenek, a csapat a legutóbbi hét meccsen csupán két pontot gyűjtött. Az Internél ugyan nincs sérült, ám Alex Telles, Geoffrey Kondogbia és Gary Medel is eltiltott. A Sampdoriánál nem egészséges Pedro Pereira, Jacopo Sala, Modibo Diakité és Carlos Carbonero sem, de kérdéses a játéka Lorenzo De Silvestrinek és Niklas Moisandernek is. A milánóiaknak mindenképp nyerniük kell, ha szeretnék tartani a lépést az élmezőnnyel, ugyanis már 12 pont a lemaradásuk a listavezető Juventushoz képest, s négy a harmadik, Bajnokok Ligája indulást érő helytől. A két csapat szezonbeli első meccsén 1-1-es döntetlen született, most úgy gondoljuk, az Inter nyer otthon.

 
 
  • 4kisramos042016február20.08:41ÚjVálasz

    Ezek kiváló elemzések az más kérdés hogy a csapatok mit produkálnak a pályán erről meg nem az tehet aki leírja :) Aki meg szerencsétlen az meg ne fogadjon 2-3 ezrekkel ez a véleményem :D

     
  • 3Didelphis2016február19.22:58ÚjVálasz

    Azért mert te egy lúzer vagy más élvezheti a sportfogadásból szerzett pénzéből az életet... :D

     
  • 2edwinmarthon2016február19.21:38ÚjVálasz

    Én már csak hobbiból 2-300 ft-ér játszom, gyakorlatilag befejeztem. Csak veszteséges, kizárt dolog nyenri. Akinek meg sikerül, fulladjon bele a pénzébe, költse gyógyszerre!!!

     
  • 1edwinmarthon2016február19.21:37ÚjVálasz

    Azé' az a 11/9 bukta tegnap odavág :D

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!