<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két focimeccs, 7.2-es szorzó

Több mint hétszeres zseton két meccsel. Nem rossz, igaz? Simán el tudjuk képzelni, hogy döntetlent játszik a Hertha, a remeklő Haladás pedig legyőzi a Vasast.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

04573. Hertha BSC - Wolfsburg, X (3.25) - német bajnokság, 15:30

Ismét nehéz ellenfél vár Dárdai Pál csapatára, a Hertha BSC-re, hiszen a Dortmund, majd a Bundesliga legjobb formában lévő csapata, a Stuttgart után a Wolfsburggal kell farkasszemet néznie. Amint azt az autógyáriak szerdai, genti Bajnokok Ligája mérkőzésének nagy része is mutatta, csalóka a VfL-nek a tabellán elfoglalt 8. helye. Remek együttes, tele ötlettel, kreativitással, ám azért nincsenek kirobbanó formában, a csapat a legutóbbi öt mérkőzéséből mindössze egyszer tudott diadalmaskodni. A Herthának el kellene kezdenie szorgosabban gyűjtenie a pontokat, hiszen eddig még nem nyert a tavaszi idényben: három döntetlenje mellett egy veresége van. S bár az együttes még nem érte el azt a 40 pontot, amelyet Dárdai a bajnokság előtt célként fogalmazott meg, Berlinben kimondva-kimondatlanul elvárás lett a nemzetközi szereplést biztosító valamelyik pozíció elérése.

Ami nehézséget jelenthet a Hertha számára, hogy a támadó, Salomon Kalou játéka kérdéses, az viszont biztos, Sami Allagui és Julian Schieber kihagyja a szombat délutáni összecsapást. A másik oldalon a legnagyobb hiányzó a hétgólos Bas Dost, aki vezeti a házi góllövőlistát, rajta kívül Sebastian Jung, Carlos Ascues és Diego Benaglio nem egészséges. A két csapat szezonbeli első meccsén 2-0-s Wolfsburg siker született, úgy gondoljuk, a Hertha otthon nem kaphat ki, ám a jelenlegi formát elnézve nem számítunk arra, hogy Dárdai együttese bezsebeli a három pontot, így mi döntetlenre tippelünk.

11169. Vasas – Haladás, 2 (2.23) – magyar bajnokság, 15:30

Úgy fest, a bukik nem akarják komolyan venni a szombathelyi együttest, hiszen vendégsiker úgy fizet bőven kettes szorzó felett, hogy a Haladás pontosan kétszer annyi pontot szerzett, mint a Vasas. A fővárosiak 5-1-14-es mutatója nem valami fényes, és a „tavaszi” idényrajtot sem kapták el valami jól, hiszen 4-0-ás vereséget szenvedtek Debrecenben.

A Haladás ezzel szemben 1-0-ra győzni tudott Kispesten, 8-8-4-es mérleggel a harmadik, vendégként pedig a liga egyik legjobbja: a három döntetlen és a két zakó mellett öt túrájáról tért haza győztesen. A Vasas háromszor nyert és hétszer veszített odahaza, és bár a szezon egyetlen döntetlenjét Szombathelyen játszotta (1-1), úgy véljük, szombat délután nem terem babér számára.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!