<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.15

Pazar oddsért fogadunk hazai sikerre

Alsóházi csapatok találkoznak a hazai NB I. szombati játéknapján, amelyen a borsodiak sikerével kalkulálunk.
Magyar bajnokság
Diósgyőr - Honvéd
Szombat, 15:00 óra

A 9. fogadja a 8. helyezettet a mennyei bajnokság 21. fordulójában. A hazaiaktól sokkal jobb szereplést várt el a közvélemény, ám miután pocsékul ment a csapatnak, Bekő Balázsnak meg is köszönték a munkát. Érkezett Egervári Sándor, no és mellékesen Elek Ákos, ám egyelőre ott folytatják a piros-fehérek, ahol 2015-ben abbahagyták: 1-0-ra kaptak ki Felcsúton. Az összefoglalót elnézve, volt lehetőségük bőven a miskolciaknak, ám ezekkel nem éltek. A hajrában viszont kinyíltak Liptákék, és akkor akár meg is szórhatta volna őket a Puskás Akadémia.

Komanék 20 pontot szereztek eddig, hazai mérlegük sem félelmetes: 4-3-3. Eddig csak a Vasast, a Puskást, az Újpestet és a Békéscsabát verték Novotnhnyék. A keret lényegesen többre hivatott, Egervári mesterben pedig van kurázsi, azért ennél előbbre vezeti majd a keletieket.

A Honvéd 4 egységgel gyűjtött mai ellenfelénél, tehát a fővárosban sincsen hurráhangulat. Sőt, még a rajtot is elszúrták Kamberék: otthon kapituláltak a szervezett Haladás ellenében. A piros-feketék a télen nem nagyon mocorogtak a játékospiacon. Az év első tétmeccsén viszont két alapemberüket is elveszítették: Hollender és Youla egyaránt megsérült, ma nem lesznek ott a mérkőzésen. Idegenben 2-3-5 a Rossi legénység mérlege, a Viharsarokban és Felcsúton győztek. Ma nehéz dolguk lesz...

11160. Diósgyőr - Honvéd, 1 (2.15) - Tippmix

A DVTK-t erősebbnek érezzük, és otthon szerintünk jól mutatkozik be az új tréner. Mi a házigazdának szavazunk bizalmat, tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!