<>

 
 
 
A fehérváriak ugyan kikaptak az első tavaszi fordulóban, összességében lényegesen erősebbek az újoncnál. Ma bizonyítanak a hazaiak!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.81

A nap tutija lehet a sima Vidi-győzelem

A fehérváriak ugyan kikaptak az első tavaszi fordulóban, összességében lényegesen erősebbek az újoncnál. Ma bizonyítanak a hazaiak!
Magyar bajnokság
Videoton - Békéscsaba
Szombat, 15:30 óra

A Vidi bajnokként vágott neki az idei bajnokságnak, ám a fehérváriaknál történt nyári átalakulás totális csődöt mondott, a Burcsa-Casoni páros ideje alatt a gárda búcsút intett a nemzetközi kupáknak, és a pontvadászatban is csak estek-keltek. Váltottak is a klubnál, és átmenetileg Pető Tamás, majd később Horváth Ferenc kapott lehetőséget. A korábbi remek támadó össze is rázta a társulatot, amelynek eredményeként az ősz végére fel is kapaszkodtak a tabellán Kovácsék. A tavasz is jól indult Feczesinéknek, hiszen kupameccsen idegenben szereztek előnyt a Fradi ellen (0-1). A bajnoki rajtot elrontották Langék: hiába futballoztak egészen jól Újpesten, a helyzeteiket kihagyták, így a pontok a fővárosban maradtak (1-0).

Nagyon hektikusan teljesít összességében a brigád: még nem ikszelt, otthon 8-0-2, idegenben 2-0-8 a mérlegük. Most nem Székesfehérváron, hanem Felcsúton fogadják ellenfeleiket, ám azért ez a terep sem teljesen ismeretlen Juhászéknak. A keretük erős, és a tavasszal mutatott produktumra lehet alapozni. Jelenleg 30 ponttal a 6. pozíciót foglalják el, de nagyon szoros a tabella, a 2. Újpest mindössze néggyel gyűjtött többet nála.

A Békéscsaba 12 egységgel az utolsó az élvonalban, a lila-fehérek helyzete egyre reménytelenebb. A bennmaradást érő Puskástól már hét pont a gárda lemaradása, és bizony a viharsarkiak ott folytatták tavasszal, ahol ősszel abbahagyták. A télen ugyan igyekeztek megerősíteni a keretet, a kapuba Polekszics jó igazolásnak tűnik, de összességében még mindig vékonynak tűnik az állomány az élvonalhoz. A nyitányon a Fradi ellen ugyan tisztességesen helyt álltak a keletiek, de ez is csak a minimális vereséghez volt elegendő. Idegenben 1-1-7 (8-25) a mutatójuk, ami önmagáért beszél. Visszatérhet a kezdőbe Laczkó Zsolt, ez mindenesetre jó hír Szpisljak mesternek.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

31470HHendikep 0-11.81

Az ősszel a Csaba megtréfálta a bajnokot, ezért is visszavágnak ma a fehérváriak. Meggyőződésünk, hogy a Videoton magabiztos győzelmet arat. Tippünk így hendis H!

 
 
  • 2potrien112016február20.19:22ÚjVálasz
    Idézet: edwinmarthon
    Ba..átok meg a nap tutiját!!! Hihetetlen, hogy a köcs.g Fradi is egymás után kétszer szivatott meg, mint ahogy a Videoton is. Ja és 3ból semmi, mert a Gladbach meccsen se lett még 2 ki.
    ...

    Laci,ne mérgelődj,nekem is elvitt 2 szelót az Újpest,és a Videoton bunda.Tanulság:magyart sem rakunk.Ezt már sokszor megfogadtam,de csak magamat hibáztathatom.

     
  • 1edwinmarthon2016február20.16:54ÚjVálasz

    Ba..átok meg a nap tutiját!!! Hihetetlen, hogy a köcs.g Fradi is egymás után kétszer szivatott meg, mint ahogy a Videoton is. Ja és 3ból semmi, mert a Gladbach meccsen se lett még 2 ki.aszott gól se,csak 1. HIHETETLEN!!!Nem tudom, ki a g.ci átkozott el, de remek munkát végzett!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!