<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.10

BL-siker után bajnoki botlás?

A Benfica kemény meccsen szerzett előnyt hétközben a Zenit ellen, most pedig egy otthon hagyományosan gólerős csapathoz látogat. A gólváltás pedig kiválóan fizet.
Portugál bajnokság
Pacos Ferreira - Benfica
Szombat, 19:30 óra

A Pacos a bajnoki tabella 6. helyéről várhatja a 23. fordulót és 31 pontjával még minden esélye megvan arra, hogy odaérjen a legjobb ötbe, vagyis az európai kupaindulást érő helyekre. Ehhez azonban formáján javítania kell: a legutóbbi 6 fordulóban képtelen volt nyerni, hiába volt rendre eredményes (a Boavista elleni meccs kivételével) a támadósor, csak 1-1 pontok jöttek össze. Otthon az 5-2-4 mérleg közepesnek mondható, ám a hazai környezetben lőtt 18 gól jó teljesítmény.

A Benfica kemény BL-meccsről érkezik erre a találkozóra: a Zenit ellen végül a hajrában szerzett találattal előnyhöz jutott, de így is durva 90 perc vár rá Oroszországban. Fölényben játszott azon a meccsen a portugál együttes, és végül megérdemelten jutott előnyhöz. A bajnokságban ugyanakkor csalódást okozott drukkereinek az előző körben, hiszen a Porto rangadót nyert Lisszabonban (1-2) és így riválisa 3 pontra közelítette meg, a Sporting pedig három pontra lépett el tőlük. Jonas és a rutinos Mitroglou szépen termelik a gólokat, ketten együtt már 35 találatnál járnak a bajnokságban, előbbi vezeti a góllövőlistát 23 találattal.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

08162HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)2.10

Meglepően egyoldalú meccset várnak a fogadóirodák, hiszen a Benfica szorzója 1.30 körül mozog. Látunk viszont ebben rizikót! A vendégek ugyanis fizikálisan és mentálisan is kimerítő BL-meccsről érkeznek egy olyan Pacoshoz, amely otthon hagyományosan gólerős és portugál szinten erős középcsapatnak mondható. A mindkét fél szerez gólt opcióra adott 2 feletti szorzó pedig nagyon jónak mondható. A Benfica gólja mellett nem nagyon kell érvelni, míg a Pacos esetleges gólja mellett fentebb felhoztunk érveket. Mindent összevetve ez a fogadási lehetőség jó választásnak tűnik erre a meccsre.

 
 
  • 5edwinmarthon2016február20.20:00ÚjVálasz

    De legalább a Verona-Chievo gólváltás jött, kemény 700 ftot nyertem. (9300-at meg kidobtam ma...)

     
  • 4edwinmarthon2016február20.19:59ÚjVálasz

    Sajnos bedőltem a ge.i Újpest-győzelemnek, úgyhogy már édes mindegy ha 10-10 is lesz...

     
  • 3eglerandrew2016február20.19:54ÚjVálasz
    Idézet: edwinmarthon
    Felraktam a gólváltásra egy komoly tétet, úgyhogy rakhatjátok is a táblázatotok VESZTETT oldalára ezt a fogadást. Itt most roh.djak meg és oha többé ne keljek fel, ha nem 0-0 vagy 0-1 lesz, vagy 2-0.
    ...

    22 perc alatt lesimázták a gólváltást ;)

     
  • 2edwinmarthon2016február20.19:44ÚjVálasz

    Nem megmondtam?Nem hogy mindkét csapat,egyik se lőtt gólt...pár perc van és 0-0...

     
  • 1edwinmarthon2016február20.16:56ÚjVálasz

    Felraktam a gólváltásra egy komoly tétet, úgyhogy rakhatjátok is a táblázatotok VESZTETT oldalára ezt a fogadást. Itt most roh.djak meg és oha többé ne keljek fel, ha nem 0-0 vagy 0-1 lesz, vagy 2-0.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!