<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

A Schalke bánhatja a Stuttgart lendületét

A Stuttgart lendületben van, míg a Schalke kiszámíthatatlan mostanság, így izgalmas 90 perc következhet Gelsenhirchenben.
Német bajnokság
Schalke - VfB Stuttgart
Vasárnap, 17:30 óra

André Breitenreiter alakulata 33 egységgel az 5. helyen áll, összejöhet még a dobogó, de egy-két botlás esetén viszont simán vissza is csúszhatnak a kékek a középmezőnybe. A társulat a Veétins Arénában 6-2-3-as mérleggel büszkélkedhet, 17 rúgott góljára viszont 14-et kapott - a védelem azért nem atombiztos Gelsinkirchenben sem. A forma igencsak szeszélyes: 2016-ben két győzelem mellett kétszer kikaptak a Bundesligában Huntelaarék. Két hete kiütötték a Wolfsburgot otthon, majd kikaptak Mainzban. Érthetetlen... A csapat csütörtökön kemény EL-mérkőzést vívott a Sahtarral, a vége 0-0 lett, tehát a német együttes várhatja kedvezőbb helyzetből a visszavágót.

A Schalkében Höwedes, Uchida, Höger és Nastasic sérült, utóbbi három legalább már a visszatérés küszöbén áll. Chupo-Moting csütörtökön játszott, és ma is ott lehet a balszélen.

A Stuttgart a 10. 27 ponttal, e kedvező pozíció egyértelműen a tavaszi hadjáratuknak köszönhető: mind a négy bajnokijukat behúzták a decemberben kinevezett Jürgen Kramny fiai. Közben ugyan kiestek a Dortmunddal szemben a kupából, de e botlás mindenképpen a bocsánatos bűn kategóriájába tartozik. A svábok 11-4-es gólkülönbséget hoztak az említett négy ütközetben, ami azért beszédes adat. Didaviék egészen jó futballt adnak le hétről hétre, az előrejátékban nincs hiba, viszont azért a hátsó alakzat még nem működik tökéletesen. Idegenben 3-2-6 (19-23) Grosskreutzék mutatója, Kosticék legutóbbi kimozdulásuk alkalmaával egy négyest vertek az Eintrachtnak. Barba, Baumgartl és Ginczek, tehát két bekk és egy támadó sérült a keretben.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

05343HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.45
05266VDöntetlen vagy VfB Stuttgart1.59

A vendégektől nyílt játékot várunk, felszabadultan focizhatnak már Harnikék, hiszen a kiesőzónától már eltávolodtak. A Schalke otthon általában nekimegy ellenfeleinek - a gólváltás jó választásnak tűnik, egy másik szelvényen viszont megküldjük az X2-es tippet is!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!