<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

A Chelsea lehet a hétvége tutija?

Csúcsrangadót rendeznek az angol FA Kupa nyolcaddöntői között, a Chelsea a Manchester Cityt fogadja.
Angol FA Kupa
Chelsea - Manchester City
Vasárnap, 17:00 óra

A londoniak köztudottan pocsék szezont futnak a PL-ben, a tavalyi bajnoki cím után, idén a legjobb négybe kerülésre sincs már igazán esélyük és az El indulást jelentő helyekhez is hatalmas hajrára lesz szükségük. A kupában viszont szépen menetel a társaság, a 64 között a Scunthorpeot intézték el Costáék (2–0), az előző körben pedig a Milton Keynes kárára tartottak erődemonstrációt (5–1). A sérülések viszont mostanában nem kímélik a csapatot, Zouma után Terry is kidőlt a sorból, Falcao pedig emberemlékezet óta harcképtelen.

A Citynél is vannak bajok, gyors egymásutánban kétszer is kikaptak egy héten belül, igaz Pellegrini alakulata még négy fronton is vitézkedik, hiszen Agüeróék harcban vannak a bajnoki címért, a Ligakupában a döntőt játszanak, valamint a talpon vannak még a BL-ben és az FA Kupában is. Ha ezt így talán kissé durva kijelenteni, de utóbbit a jelek szerint (Pellegrini meccs előtti nyilatkozatai, valamint a fővárosba utazó keret) beáldozzák a manchesteriek, a vendégek ugyanis alaposan felforgatott csapattal érkeznek a Stamford Bridgre. Sagnara, Jesús Navasra, De Bruynre, Nasrira, Mangalára, Delphre és Bonyra egyébként sem számíthat az argentin mester, de a szerdai Dynamo Kijev elleni BL meccs miatt több kulcsjátékosnak pihenőt kap, akik helyett az akadémián pallérozódó fiatalok bizonyíthatnak.

03903. Chelsea - Manchester City, 1 (1.75) - Tippmix

Bár biztosak vagyunk benne, hogy ők sem lesznek ügyetlenek, de a komplett Chelsea kezdő ellen nem tudjuk elképzelni, hogy esélyük legyen a továbbjutásra, hazai diadalra fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!