<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Kovács Kálmán favoritjai: Dortmund, Chelsea, Atlético

Hétvégi sztártippelőnk ezúttal az egykori kiváló támadó, az 56-szoros válogatott Kovács Kálmán.
Újpest – MTK, 1

- A lilák remekül kezdtek, az MTK-nál viszont nagy talány, hogy a téli edzőváltást, valamint az első tavaszi forduló elhalasztását miként élték meg a játékosok. Jó esélyt látok a hazai győzelemre.

Hertha – Wolfsburg, 1

- A vendégeknek a nemzetközi kupa, a hazaiaknak a bajnokság a fontosabb, ez alapján nyerhet a Hertha. Szükségük is van a 3 pontra, el tudom képzelni a szokásos Dárdai-féle koreográfiát: 80. perc, 1–0.

Inter – Sampdoria, 1

- A milánóiak szempontjából tipikus mikor, ha nem most mérkőzés. Bukdácsolnak a bajnokságban, egy papíron kötelező győzelem viszont a kiesés ellen küzdő Genovaiaktól megindíthatja felfelé a társaságot.

Leverkusen – Dortmund, 2

- Eddig csupa hazai sikert mondtam, legyen ez most egy vendéggyőzelem! Remek játékerőt képviselnek a dortmundiak, a formájuk is kiváló, jó esélyt látok arra, hogy a BayArénából is elhozzák a három pontot.

Chelsea – Manchester City, 1

- A City még három fronton is versenyben van, ami mindenképpen elismerésre méltó teljesítmény, ezek közül viszont az FA-kupa érdekli őket legkevésbé, Pellegrini már le is nyilatkozta, hogy a hétközi BL meccs miatt nem a legerősebb csapatával utazik Londonba. A Chelsea egyre jobb formába lendül, jókor jön nekik ez a derbi, szerintem behúzzák.

Atlético Madrid – Villarreal, 1

- Az Atlético az utóbbi években felnőtt a másik két spanyol óriáshoz, úgyhogy az ehhez hasonló rangadókat, főleg hazai pályán kötelező behúznia.

 
 
  • 1edwinmarthon2016február20.18:47ÚjVálasz

    Köszi Kovács a remek Újpest tippet...ma lesz egyáltalán olyan kibaxott mecc,amit eltalálok?Mondjuk,mostmár olymindegy,minden kuka.Hihetetlen.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!