<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Kihasználhatja a Napoli a Juve botlását

Az élre ugorhat a Napoli, ha hazai pályán legyőzi az AC Milant. Higuaínéknak erre minden esélyük megvan, ugyanis a csapat otthon veretlen, a lejátszott 12 meccsből tízszer diadalmaskodtak, két döntetlen mellett.
Olasz bajnokság
Napoli - Milan
Hétfő, 21:00 óra

Csúcsrangadóval zárul az olasz bajnokság 26. fordulója. A második helyen álló Napoli a hatodik Milant fogadja. Mindkét csapat jó formában van. A hazaiak a legutóbbi öt bajnoki mérkőzésből, négyet megnyertek, s mindössze a listavezető Juventus otthonában szenvedtek vereséget, míg a vendégek veretlenek maradtak, három győzelem mellett két döntetlen a mérleg.

A Napoli remeklésében oroszlánrészt vállal Gonzalo Higuaín és Lorenzo Insigne csatárkettős. A két támadó összesen 34 gólt és 12 gólpasszt jegyzett, mindössze hét (!) olyan nápolyi találat volt, melyben nem segédkezett sem az argentin sem pedig az olasz gólzsák. Higuaín 24-szer volt eredményes a bajnokságban, ezzel pedig nemcsak az olasz gólkirály jelenleg, hanem az Aranycipőért folytatott versenyben is az élen áll.

A Milan ugyan kezd magára találni, ám a bajnoki cím elúszni látszik. A Napoli 13, míg a lisvazető Juventus 15 ponttal előzi meg a milánói gárdát. Jó hír viszont mindkét csapat számára, hogy sok hiányzó egyik oldalon sincs. A hazaiaknál mindenki bevethető, míg a másik oldalon Diego López, Rodrigo Ely és Juraj Kucka hagyja ki biztosan a hétfői találkozót, de kérdéses a játéka Alessio Romagnolinak is.

09238. Napoli - Milan, 1 (1.55) - Tippmix

A két csapat szezonbeli első mérkőzésén a nápolyiak kitömték az AC Milant, 4-0-ra diadalmaskodtak a Giuseppe Meazza Stadionban. Mi hazai sikerre számítunk, ugyanis a Juventus pénteken pontokat hullajtott a Bologna ellen (0-0), így ha a Napoli otthon legyőzi a milánóiakat, akkor az élről várhatná a 27. fordulót. Továbbá az is Higuaínék mellett szól, hogy a csapat hazai pályán még veretlen, a lejátszott 12 meccsből tízszer diadalmaskodtak, két döntetlen mellett.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!