<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.95

Jól fizető tipp a hétfői portugál bajnokira

Érdekes meccset tartogat a portugál élvonal hétfő esti derbije, ahol az El-visszavágóra készülő Sporting a kiesés elől menekülő Boavista csapatát látja vendégül.
Portugál bajnokság
Sporting CP - Boavista
Hétfő, 21:00 óra

A Sporting komoly harcot folytat ebben a szezonban is a bajnoki címért és mivel a Benfica megnyerte aktuális fordulóbeli meccsét, így ők sem nagyon hibázhatnak. Egy hétfői sikerrel (vagy döntetlennel) a házigazda ismét az élre állhat ám ha hibázik, akkor a Porto is visszatér a csatába. Meggyőző a Sporting idén, bár a támadósor nem tudja felvenni gólgyártásban a versenyt a Benficával, a védelem a legjobb a ligában, csak 14 gólt kapott 22 kör alatt. Slimani már 18 bajnoki találatnál jár, de mellette Silva is gólerős. A bajnoki menetelés mellett azonban az Európa-ligában is harcolnia kell a csapatnak, ráadásul a Leverkusen elleni csütörtöki, németországi visszavágót 0-1-es hátrányból várhatja a gárda. Tehát ott mindenképp gólt kell lőnie ahhoz, hogy a továbbjutás szóba jöhessen, ami nem ígérkezik könnyű feladatnak...

A Boavista az anyagi csőd után hosszú utat tett meg, amíg ismét eljutott az élvonalba. Nagy reményei persze nem voltak, a várakozásoknak megfelelően a kiesés ellen küzd az együttes. A jelenlegi 21 pont a vonal felett tartja őket, ám az Académica nagyon szorongatja őket. A forma viszont mindenképp meggyőző vendég oldalon: 12 nyeretlen bajnoki után a legutóbbi 5 meccsen nem talált legyőzőre, így mozdult el a kieső helyről. A védekezéssel nincs nagy gond (28 kapott gól), de támadásban komoly gondokkal küzd, mindössze 16 gólt lőtt 22 bajnokin, vendégként pedig 11 meccsen 9-t. Nincs megbízható gólvágója Sánchez mesternek, ami ezen a szinten már komoly hátrány.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

09176022 vagy 3 gól lesz1.95

A Boavista szekere most nagyon megy, ráadásul az életéért harcol a társaság. Pontot szerzett a Braga ellen, január közepén 4-0-ra ütötte ki az középcsapatnak mondható Nacional együttesét. Ezen a meccsen egyik komoly előnye a forma mellett az lehet, hogy a Sporting fél szemmel a csütörtöki németországi visszavágóra koncentrál, így vélhetően csak takarék lángon pörögnek majd még akkor is, ha számukra is kulcsfontosságú a bajnoki cím szempontjából itt a 3 pont megszerzése. Mindezek tükrében nehéz bármi okosat mondani erre a meccsre. Mivel a Boavista védelme általában jól zár, támadásban viszont gyenge, így a 2-3 gólos opció nem tűnik rossz választásnak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!