<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: angol tippekkel 3.45-ös odds

Hétközi fordulót rendeznek az angol kettőben, ahol három bajnokira hajtunk: két meccsen a gólokat vesszük célba, a harmadikon pedig hazai sikert várunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

03050. Middlesbrough - Cardiff, 2.5 gól alatt (1.60) - angol másodosztály, 20:45

A Borough 58 ponttal a harmadik a Championshipben, ez a helyezés a végén csak play offot ér. Kisebb hullámvölgyben vannak a piros-fehérek, ugyanis már öt bajnoki óta nem tud nyerni. Két vereségre három döntetlent játszott, így nem is meglepő, hogy a Hull és a Burnley is megelőzte Stuaniékat. Vesztett pontok tekintetében azért jobban áll a gárda, ha megnyerné mindkét elmaradt meccsét, ismét az élre állhatna. Otthon erős (10-3-2), és elvétve kap csak gólt (21–4). A walesiek a hetedikek 49 ponttal, esélyük van még a rájátszásra. Idegenben 4-6-6 (17-20) a statisztikája a kék-fehéreknek, akik január 17-e óta őrzik veretlenségüket. Szoros meccset és kevés gólt várunk.

03412. Sheffield Wed. - QPR, 1.5 gól felett (1.35) - angol másodosztály, 20:45

A 6. fogadja a 12. helyen állót a 33. fordulóban. A Sheffield meglepően jól megy idén és 53 pontjukkal ott vannak az osztályozót érő 6. helyen, ráadásul előnyük 4 pont az üldözőkkel szemben. Komoly csatára számíthat még persze, de az eddig 49 alkalommal eredményes támadósor jól hajtja a csapatot és képes kompenzálni a sebezhető védelmet.

A QPR 40 pontos, eredeti célja szerint a feljutásra hajt, ám ettől 13 pont választja el 32 forduló után. Jó eséllyel marad tehát jövőre is a másodosztály, ezt pedig kiszámíthatatlan teljesítményének köszönheti. A legutóbbi 5 fordulóban 1-3-1 sort hozott össze, egy Bolton elleni idegenbeli 1-1-ről érkezik erre a derbire. Mindkét csatársorban van potenciál és mindkét védelem sebezhető. 21, illetve 24 bajnokijuk hozott legalább 2 találatot és még annak ellenére is erős tippnek érezzük ezt, hogy ősszel gól nélküli döntetlenre voltak csak képesek egymás ellen.

34915. Preston - Charlton, 1 (1.60) - angol másodosztály, 20:45

A hazaiak 45 ponttal a tizedik helyen állnak, a feljutásért folyó harcba nem tudnak beleszólni, viszont kiesési gondjai sem lesznek. Otthon teljesen átlagos (6-6-4), a formája jó, december vége óta csupán egyszer kapott ki, az utolsó három bajnokiját megnyerte. A Charlton a sereghajtó, nagy esély van rá, hogy kiesik. A londoniak 25 pontosak, vendégként kimondottan gyengék (2-3-11). A piros-fehérek rossz szériában vannak, három bajnokin csak egy pontot szereztek. Ma sem számíthatnak sok jóra, a formában lévő Preston is elveri őket.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!