<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.49

Van ötletünk a Juve-Bayern rangadóra

A Juve és a Bayern is jó úton halad a bajnoki címvédés felé, a BL-ben pedig egymásnak feszülhet a két gárda. Van ötletünk a torinói meccsre is.
Bajnokok Ligája
Juventus - Bayern München
Kedd, 20:45 óra

A talján bajnok óriási szériát futott, pénteken azonban csak ikszelni tudott Bolognában. A zebrák így is elképesztő formában vannak, október vége óta nem kaptak ki, zsinórban behúztak 15 Serie A-s összecsapást és a Napolival vívnak külön versenyt a bajnoki címért. A BL-ben is magabiztosan szerepelnek Marchisióék, a D-csoportban a Manchester City mögött léptek tovább, otthon még gólt sem kaptak Buffonék. A keretben vannak hiányzók: Caceres tuti, hogy nem szerepelhet, Chiellini, Alex Sandro és Mandzukic játékára viszont van remény.

A Bayern nyolc pontos fórral vezeti a Bundesligát, a piros-fehéreket a dortmundiak üldözik, de a salátástál idén is nagy eséllyel Münchenbe kerül. Pep Gurdiola alakulata idegenben is erős, a bajnokságban és a BL-ben is mindössze egyszer hibáztak Lewandowskiék. Az elitligában könnyedén nyerték meg az F-jelű kvartettet, az Allianzban három mérkőzésen 14 gólt szereztek. A spanyol szakember nem számíthat Boatengre és Javi Martinezre, rajtuk kívül kérdéses Götze, Ribery és Benatia szerepeltetése.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

27793HJuventus vagy döntetlen1.49

Milyen mérkőzésre számítunk? Nos, nem várunk sok gólt, könnyen lehet, hogy a szünetig nem is esik találat. A Juve egyben van, jó esélyt látunk rá, hogy nem kerül hátrányba a torinói 90 perc után. Tippünk tehát: 1X!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!