<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.62

Tuti hazai az Európa-ligában? Szerintünk igen!

A Braga 2-1-es előnyt harcolt ki a svájci találkozón, így jó eséllyel már ott lesz a következő körben, de szerintünk nem bíz semmit sem a véletlenre a portugál együttes.
Európa-liga
Braga - Sion
Szerda, 18:00 óra

A Braga élcsapat Portugáliában, évről-évre igyekszik megszorítani az óriásokat, hol több, hol kevesebb sikerrel. A piros-fehérek az idén nem tudták tartani a lépést a Soporting-Benfica-Portó trióval, viszont a 4. pozíció megszerzésére reális esélyük van. Főleg, ha továbbra is olyan hatékonyak lesznek otthon, mint eddig. A bajnokságban 7-3-1 a statisztikájuk a Braga Municipal-ban, az EL-csoportkörében pedig mindhárom riválisukat legyőzték itt. A kvartettet végül magabiztosan nyerték meg Alanék, a Marseille, a Liberec és a Groningen sem tudta megszorítani Fontéékat. A társulat jó passzban van, és Paulo Fonseca vezetőedző csak egy bal bekkre nem számíthat sérülés miatt, illetve az előző meccs hajrájában kiállított Vukcevic sem lehet ott a visszavágón.

A Sion a Liverpool mögött, a Kazany és a Bordeaux előtt végzett a B-jelű négyesben, így jutva tovább a legjobb 32 közé. A társulat otthon veretlen maradt, idegenben a galloknál győzött, az Anfielden ikszelt, viszont a tatároknál simán kikapott. A bajnokságban sem állnak jól Didier Tholot fiai: csak a 7. helyen állnak, idegenben 2-4-5-ös mérleggel. A kupavereséget bajnoki zakó követte, a Grashoppers 3-0-ra gázolt át Gekasékon. A keretben több sérült is van, egy bekk, négy középpályás és egy támadó biztosan kimarad. Azért így nehéz lesz a svájciaknak Bragában...

32730. Braga - Sion, 1 (1.62) - Tippmix

A portugál alakulat idegenben két gólt szerezve előnyhöz jutott a visszavágóra. A feladat nehezebb részét teljesítették Rafáék, akik ma fel is tehetik egy újabb sikerrel az Í-re a pontot. Tippünk: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!