<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Ezt a BL-tippet kár lenne kihagynod

Kiélezett és taktikus csatára van kilátás az eindhoveni BL-odavágón, ahol vélhetően mindkét együttes biztonsági játékot játszik majd, mi pedig ezt ki is használnánk egy ütős tippel.
Bajnokok Ligája
PSV - Atletico Madrid
Szerda, 20:45 óra

A holland gárda vezeti a bajnokságot, az Ajax csapatával vív külön versenyt a bajnoki aranyéremért. Az eindhoveniek hazájuk bajnokságában egyedüliként veretlenek otthon, és a Bajnokok Ligájában is parádéztak eddig: mindhárom csoportellenfelüket vereséggel küldték haza Narsinghék. Végül a Wolfsburg mögött, a Manchester Unitedet és a CSZKA Moszkvát megelőzve zártak. Phillip Cocu csapata remek formának örvend, az elmúlt hetek eredménysorában csak egy kupavereség rontja némiképp az összképet. A fontos találkozón nem lehet ott de Jong, aki eltiltását tölti majd, illetve Lestienne és Cuardado szerepeltetése kérdéses. Utóbbi két középpályás azért jó eséllyel szerepet kap a mai ütközetben.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

28031HKevesebb, mint 2.5 gól1.55

A matracosok tükörsimán léptek tovább a csoportjukból, a Benficát, a Galatát és az Asztanát utasították maguk mögé Griezmannék. A bajnokságban a Barcától kezdenek leszakadni - nem jött jól a vasárnapi, Villarreal elleni hazai döntetlen... Távol a Vicente Calderon Stadiontól nagyon hatékony Gidonék védekezése, a La Ligában 13 túrán mindössze 5-ször kapituláltak. Simeone alaposan összerakta a madridiakat, az egyik legszervezettebb együttes a világon. A 4-4-2-es hadrendet nagyon hatékonyan használják Kokéék - a csapat "szűk", remekül működik az együtt támadás-együtt védekezés. Ami a hiányzókat illeti: Thiago, Augusto Fernandez és Carrasco sérült.

A PSV egyik legjobb gólvágója hiányzik ma este, ráadásul az Atleticónál kevesebb együttes tud hatékonyabban védekezni. Nem lesz sok találat, az az érzésünk, hogy háromig nem jutnak el a felek. Tippünk így: -2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!