<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két El-tipp, két 1.90-es odds

Találtunk értékes tippet a MU és a Napoli Európa-liga mérkőzésére is, mindkét találkozóval 1.90-es oddsot húznánk be.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

34002. Napoli - Villarreal, 1 és 4.5 gól alatt (1.90) - Európa-liga, 21:05

A Villarreal 1-0-s előnnyel utazhat a nápolyi visszavágóra, miután az első meccs hajrájában gólt tudott szerezni. Az odavágón egyébként hajszállal talán jobban játszott az olasz csapat, ám a Villarreal védelmét végül nem sikerült mattolni - persze ebben a tekintetben nem ők az elsők ebben a szezonban. Egyértelműen idén a Villarreal otthon képes megmutatni, mit is tud valójában, vendégségben a spanyol bajnokságban is csupán 4-5-3 sort tudhat magáénak, ráadásul vendégként sokkal döcögősebb a támadójáték is.

A Napoli a bajnoki címre hajt az El mellett, ám a Juve pénteki botlását nem tudta kihasználni hétfőn, miután a Milan pontot lopott tőle. Fél szemmel persze már erre a visszavágóra figyeltek. A csatársor hazai oldalon sokkal hatékonyabb, a Serie A-ban otthon még veretlen a csapat (10-3-0) és 28 lőtt gólja mellé csupán 9 kapott társul. A Villarreal azonban idegenben is képes a masszív védekezésre. Egyik csapatnak sem kell kapkodnia, hiszen a spanyolországi 1-0-s eredmény senkit sem sürget a meccs elején. A Napolinak stabil védekezésre lesz szüksége, mert ha gólt kap, az könnyen a továbbjutásba kerülhet. Hiányzók csak a vendégeknél lesznek: Jiménez eltiltott, Dos Santos és Samu pedig sérült. A forma és a pályaválasztás mellett mi a Napoli sikerére tesszük le a voksunkat, emellett pedig nehezen tudjuk elképzelni, hogy 5 gólig eljutna a két együttes.

33729. Manchester Utd. – Midtjylland, 1 és 3.5 gól alatt (1.90) – Európa-liga, 21:05

Kulcsfontosságú mérkőzések várnak a Manchester Unitedre. A vörös ördögök csütörtökön az Európa-ligában vívnak élet-halál harcot, vasárnap pedig az Arsenalt fogadják az Old Traffordon. Louis van Gaal legényeinek mindenképp bizonyítaniuk kell Európa másodikszámú kupasorozatában, ugyanis Dániában gyalázatos teljesítménnyel szenvedtek 2-1-es vereséget a Midtjylland ellen. A főpróba jól sikerült, az FA-kupában 3-0-ra legyőzték a harmadosztályú Shrewsbury gárdáját. A Midtjylland az előző heti diadal óta nem lépett pályára.

A MU dolgát az nehezítheti, hogy az együttes lassan kórházzá kezd hasonlítani, annyi a sérült. A dánok elleni összecsapást biztosan kihagyja Wayne Rooney, Will Keane, Luke Shaw, Ashley Young, David de Gea, Marouane Fellaini, Bastian Schweinsteiger, Phil Jones, Adnan Januzaj és Matteo Darmian is. A másik oldalon sokkal jobb a helyzet, csupán Petter Andersson nem egészséges. Mi United sikerre számítunk, ugyanis hazai közönség előtt nem hibázhat a csapat, ám 4-5 gólos győzelmet nem várunk egy olyan együttestől, amelyben alig találni bevethető játékost.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!