<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Ez lehet a csütörtöki nap tutija

A Liverpool Klopp mesterrel a padon is kiszámíthatatlan, ám a hírek szerint fontos számukra az Európa-liga, ehhez viszont otthon nyerniük kell az Augsburg ellen.
Európa-liga
Liverpool - Augsburg
Csütörtök, 19:00

Egy héttel ezelőtt a WWK ARENA-ban gólnéküli döntetlenre végeztek egymással a csapatok. A Liverpool érdekes szezont fut az idén. A Premier League-ben mindössze a 8., az EL-t érő pozíció még ugyan összejöhet Firminóéknak, de a BL-ről megint le kell mondaniuk, olybá tűnik. Ami a társulat formáját illeti, nos, arra nehéz szavakat találni. Februárban kikaptak simán a Leicestertől, porig alázták idegenben a Villát, de ugyanakkor búcsút intettek az FA Kupának a West Ham ellenében. Az Anfielden sem brillíroztak különösebben Origiék, a kiesőjelölt Sunderland például kétgólos hátrányt dolgozott le ellenük néhány hete.

Persze, mondhatjuk, hogy a sok sérült miatt eddig még nem tudta a német tréner a legjobb összetételben pályára küldeni övéit, ám a hiányzókra nem szabad fogni a hektikus teljesítményt. Kevés az igazán kreatív focista a Mersey-partján, sokkal inkább ez az oka a hullámzó produkciónak. Az Augsburg ellen is tartalékosak lesznek a hazaiak, Allen, Ings, Gomez, Lallana, Lovren, Skrtel és Smith nem lehet ott a keretben. Elől a Sturridge-Coutinho-Firmino hármas kezdhet, azért ez a trió nem hangzik olyan rosszul.

Markus Weinzierl együttese már azzal meglepetés okozott, hogy továbbjutott csoportjából. A német együttes pocsékul kezdte az idei pontvadászatot, úgy tűnt, a többfrontos harcra nincs kellően felkészülve a piros-fehér sereg. Altintopék november végétől kezdték meg a felzárkózást, amelynek eredményeként ma már viszonylag nyugalmasabban tekinthetnek hátra az augsburgiak. Érdekesség, hogy idegenben jobban megy a Bundesligában Oparééknek. Az első ütközetben valamelyest többet birtokolták a labdát a németek, helyzet mégis a vendégek előtt adódott több. Callsen-Bracker, Baier és Framberger kihagyja a mai találkozót, Bobadillát le kellett a hétvégén cserélni, bevetése erősen kérdéses. Ugyancsak bizonytalan még, hogy pályára tud-e lépni Hong Jeon-Ho és Moravek - utóbbi kettő szerintünk ott lesz az Anfielden...

33026. Liverpool - Augsburg, 1 (1.45) - Tippmix

A Liverpool sokszor kibabrált velünk már ebben a kiírásban, ám ma mégis bizalmat szavazunk a vörösöknek. Azt gondoljuk, hogy a lelkes germánokat otthon legyőzik, és így Milnerék jutnak tovább az Európa Liga következő körébe. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!