<>

 
 
 
A luzitánoknak nincs nagyon más választásuk, mint menni előre. Ez azonban életveszélyes lehet a remekül kontrázó németekkel szemben...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Potyoghatnak a gólok Portóban

A luzitánoknak nincs nagyon más választásuk, mint menni előre. Ez azonban életveszélyes lehet a remekül kontrázó németekkel szemben...
Európa-liga
Porto - Dortmund
Csütörtök, 21:05 óra

Az első mérkőzésen a Dortmund 2-0-ra nyert a Signal Iduna Parkban. A Porto jelenleg a 3. hazája bajnokságában, a Sportingot és a Benficát üldözi, utóbbit két hete legyőzte Lisszabonban. A múlt hét végén is sikerrel vette az akadályt a kék-fehér együttes, ekkor otthona Sárkány Stadionban a Moreirensét fektették két vállra, ha nem is könnyedén (3-2). Jose Peseiro vezetőedző néhány helyen belenyúlt a múlt csütörtöki kezdőcsapatába, a tréner igyekszik rotálni csapatát. A mai mérkőzésen két fontos visszatérője lesz a luzitánoknak: Danilo és Maxi Pereira letöltötte eltiltását, így velük kalkulálhat a szakmai stáb.

Mi lenne a siker záloga? Egy biztos, a szakmai stáb számára beszédes adat, hogy míg a korábbi BL-meccseken a Porto átlagosan 53 százalékban birtokolta a labdát, addig ez Dortmundban csak 37 százalékban sikerült. Ma tuti, hogy többet lesz a házigazdánál a labda, nagy kérdés, hogy mennyi helyzetet sikerül ma kidolgozniuk Brahimiéknak.

A Borussia az EL-ben egyenletes teljesítményt nyújtott, és a Bundesligában sem lehet panasz a Tuchel-legénység produktumára. A bajorok elsőszámú kihívói, a formájuk nagyon rendben van, a hét végén Leverkusenben nyert rangadót. A támadófutball a sárga-feketék erőssége, a bajnokságban 22 fellépésen 54-szer voltak eredményesek. A keretbe visszatérhet a múlt héten vírusos beteg İlkay Gündoğan, így jószerivel Papastathopouloson kívül mindenki bevethető a gárdában. Tuchel mester is tartalékolt némiképp a hétvégén, a BaYarénában csak csereként lépett pályára Reus, Kagawa pedig végpadozta a kilencven percet. Erős a vendégek állománya, túl erős a portóiaknak...

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

33535HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.60

A Portonak nem nagyon van más választása, mint nekimenni a sárga-feketéknek. Ezt a villámgyors középpályásokkal felálló vendégek könnyedén kihasználhatják. Érzésünk szerint ezúttal a legjobb fogadási opció erre a mérkőzésre a mindkét fél betalál! Mi ezt játsszuk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!