<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Sztártipp: Guzmics Ricsi El-meccsekre tippelt

A hétközi BL és El rangadók sztártippelője nem más, mint a Wisla Kraków és a magyar válogatott védelmének oszlopa, Guzmics Richárd.
Arsenal – Barcelona, 2

- Nincs szerencséjük az ágyúsoknak, a legtöbb csapat ellen ugyanis jó esélyük lett volna a továbbjutásra, de a Messi, Neymar, Suárez repítette Barcelonát nekik sem sikerül megállítani.

Juventus – Bayern München, 1

- Remek meccsnek ígérkezik a bajorok torinói vizitálása, viszont az az érzésem, hogy nem lesz benne köszönetük, mert a remeklő Juve előnyt szerez a visszavágóra.

Dinamo Kijev – Manchester City, X

- Ukrajnában nem könnyű nyerni, az angolok ráadásul tele vannak sérültekkel, így nehezen tudom elképzelni, hogy győzelmet arassanak. Kikapni azért nem fognak, döntetlent mondok.

PSV – Atlético Madrid, X

- Jobb csapatuk van a spanyoloknak, ám a PSV hazai pályán már több nagy skalpot is bezsebelt, úgyhogy korántsem olyan egyértelmű a helyzet. Szerintem ez a meccs is döntetlen.

Porto – Dortmund, 2

- Már az odavágón is nyomatékosította a Borussia, hogy melyik csapat a jobb, szerintem Portugáliában is nyerni fognak és kettős győzelemmel jutnak tovább.

Napoli – Villarreal, 1

- Az első meccs nem úgy sikerült Higuaínéknak, ahogyan azt eltervezték, de az 1–0-s hátrány nem tűnik ledolgozhatatlannak, úgyhogy hazai győzelmet és továbbjutást várok.

Tottenham – Fiorentina, 1

- A londoniak kedvező helyzetből várhatják a visszavágót és idei formájukat elnézve joggal bizakodhatnak, szerintem legyőzik a lilákat.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!