<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Másodosztályú derbik, 5.8-as odds

Az olasz és a francia második vonalban leltünk 1-1 csinos szorzóra: előbbiben döntetlent, míg utóbbiban hazai sikert szimatolunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

26471. Metz - Brest, 1 (2.00) - francia másodosztály, 20:00

Az 5. fogadja a 10. helyen állót a francia második vonal 28. játéknapján. A Metz feljutásra, vagyis a top3-ra hajt és jelenlegi 43 pontja azt jelenti, hogy mindössze 3 pontra van céljától. A forma azonban nem túl jó: a legutóbbi 3 körben képtelen volt nyerni a csapat. A Nancy elleni idegenbeli 2-2 még jónak is mondható, ezt követően azonban nyert nála a Le Havre (0-1), majd egy hajrában kapott góllal pont nélkül maradt a Nimes vendégeként is. A támadósor közepes, elsősorban N'Gbakoto és Bekamenga góljaira épít, a védelem pedig 1 kapott gól alatt átlagol meccsenként.

A Brest középcsapat, 36 ponttal áll és ennek tükrében idén sem nagyon jöhet már szóba a feljutás. Valójában ez meg is haladná a csapat jelenlegi képességeit. Elsősorban vendégként vannak gondjaik, mindössze 12 pontig jutottak idegenben és a 10-20-as gólkülönbség sem túl acélos a túrák során. Októberben fordított felállásban 1-1-re végeztek a felek, most a Metz motivációja, a pályaválasztás és a kereterősség alapján 2-es oddson szerintünk megéri támogatni a hazai csapatot.

12096. Cesena - Cagliari, X (2.90) - olasz másodosztály, 21:00

A Serie B-ben két élcsapat találkozik egymással. A Cesena a negyedik, ha nagyon nem ront, azaz hosszú hullámvölgybe nem kerül, akkor tagja lesz a play offnak. A fekete-fehérek 43 pontosak, otthon nagyon erősek (11-1-2), öt mérkőzés óta nem kaptak ki, három hazaijukat megnyerték ebben a szakaszban. A Cagliari elhúzott a mezőnytől, már 61 pontosak a szárdok, vendégként 6-3-4-es statisztikát produkálva. A feljutás félig-meddig már a zsebben van, nehéz elképzelni, hogy ezt a tekintélyes előnyt elherdálnák a piros-kékek. Az utolsó öt bajnokijukat sorozatban megnyerték Fariasék. Ma megszakadhat a szériájuk, de ki nem kapnak a szigetlakók. A rangadón döntetlen a legvalószínűbb eredmény.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!