<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Ha Hertha-meccs, akkor ez lehet a nyerő tipp

A Hertha ebben az esztendőben öt bajnokin mindössze négy gólt rúgott, ebből hármat a Werder Bremen ellen. A Köln sem a támadójátékáról híres, így nem számítunk gólzáporra péntek este.
Német bajnokság
1. FC Köln - Hertha BSC
Péntek, 20:30 óra

A harmadik helyen álló Hertha a kilencedik Köln otthonába látogat a német bajnokság 23. fordulójának nyitó mérkőzésén. Nem állíthatnánk, hogy kirobbanó formában várják a csapatok az összecsapást. Dárdai Pál együttese keresi őszi önmagát. A berliniek 2016-ban még nem tudtak diadalmaskodni a Bundesligában, négy döntetlen mellett egy vereség a mérleg. Igaz, hazai pályán a második helyezett Dormunddal és a szintén remek játékosokból álló Wolfsburggal is ikszeltek.

A Köln sem úgy kezdte a tavaszt, ahogy szerette volna. A gárda mindössze a 15. Frankfurtot tudta legyőzni, emellett két-két győzelmet és döntetlent könyvelhet el az idén.

A pénteki találkozó nem kecsegtet gólszürettel, ugyanis egyik csapat támadói sem sziporkáznak. A Hertha ebben az esztendőben öt mérkőzésen mindössze négy gólt rúgott, ráadásul ebből hármat a Werder Bremen ellen. Egyébként ez az egyetlen találkozója a berlinieknek 2016-ban, ahol három gólnál több született. A hazaiak valamelyest eredményesebbek, Peter Stöger gárdája hatszor talált az ellenfelek kapujába, ám itt is mindössze kétszer fordult elő, hogy 2.5 gólnál több született egy meccsen. Az egész szezonra lebontva pedig Dárdaiék és riválisuk találkozóin is csupán kilencszer született három, vagy annál több gól.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

08185HKevesebb, mint 2.5 gól1.55

Ami a hiányzókat illeti: a hazaiaknál Simon Zoller az egyetlen sérült, míg a másik oldalon a legnagyobb veszteség az eltiltott Vladimír Darida lehet. A játékos ugyanis Dárdai Pál egyik legnagyobb munkabírású labdarúgója, átlagosan 13 kilométert fut meccsenként. A cseh középpályást Valentin Stocker, Alexander Baumjohann vagy Jens Hegeler pótolhatja. Daridán kívül Sami Allagui és Julian Schieber hagyja ki a pénteki találkozót. A két csapat szezonbeli első mérkőzésén a Hertha 2-0-ra diadalmaskodott. Úgy gondoljuk, most sem születik két találatnál több.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!