<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Bátor tippekben gondolkodunk

Nyolc-nyolc döntetlent ért el ebben az idényben a Carpi és az Atalanta, látunk rá esélyt, hogy ez a szám kilencre emelkedjen vasárnap. A győri kézis csajokban pedig Bukarestben is bízunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

21748. Carpi - Atalanta, X (2.90) - olasz bajnokság, 15:00

Az alsóházi csapatok számára nagyon fontos meccs lesz a mai. A házigazda kieső helyen áll, 20 pontja van, a bennmaradó helyen álló Sampdoria 25-öt gyűjtött. Az újonc a tizenkilencedik, otthon 3-4-6 az eredménysora, a formája nem a legjobb, bár három vereség után a múlt hét végén döntetlenezett Torinóban. A bergamói csapat is rossz szériában van, a kék-feketék december 6-a óta nem nyertek! A mélyrepülés eredményeként már-már veszélyes helyzetbe kerültek. 29 pontosak, a már kieső Frosinone 23-nál tart. Idegenben nem erősek (2-4-7), és nagyon kevés gólt lőnek (7–16). Ha nem szerez ma pontot az Atalanta, nagyon kemény végjátékra számíthat. De egy ikszre azért jók lesznek Pinilláék.

36773. CSM Bukarest - Győr, 2 (1.85) - női kézilabda BL, 15:00

Zárul a középdöntős szakasz a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A Győr számra nagy a tét, ugyanis a jelenleg második Rába-partiak csak akkor nyerhetik meg csoportjukat, ha az utolsó fordulóban több pontot szerez Bukarestben, mint amennyit az éllovas montenegrói Podgorica gyűjt a dán Midtjylland ellen. Mivel a macedón Vardar Szkopje nyerni tudott a sereghajtó svéd Sävehof otthonában, az ETO akkor marad kedvező helyzetben, ha legalább döntetlent ért el a román fővárosban, így Görbicz Anitáék nekimennek majd a CSM-nek. A románok dolgát az is nehezítheti, hogy három alapjátékosának is kérdéses a szereplése. A felépülőben levő Line Jorgenson mellett a sérült Mica Bradeanu és Linnea Torsteson sem valószínű, hogy pályára léphet a Győr ellen. Mindhárman a bukaresti védelem erősségei. Ráadásul a hazaiak számára már csak presztízs miatt fontos a találkozó, ugyanis a Bucuresti akár nyer, akár veszít, a csoport negyedik helyén marad. A két csapat a középdöntőben már egyszer összefutott egymással, akkor a Rába-partiak 28-22-re diadalmaskodtak. Mi Bukarestben is magyar sikerre számítunk.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!