<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: cseh, angol és portugál ötletek

Három bajnokságból hoztunk 1-1 ötletet hétfő estére: a cseheknél a Sparta, a portugáloknál a Sporting a favoritunk, míg az angol kettőben gólokra vadászunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

07563. Dukla Praha - Sparta Praha, 2 (1.65) - cseh bajnokság, 18:00

A fővárosi rangadót a hazaiak a tizedik helyről várják, 22 pontjuk van, otthon viszonylag erősek: öt győzelem mellett kétszer ikszeltek és kaptak ki. Az idén eddig két bajnokit vívtak, saját pályájukon nyertek, idegenben kikaptak. A Sparta nagy sikert aratott a Krasznodar EL-ből való kiejtésével, a prágaiak oda-vissza verték az orosz együttest. 41 ponttal a második helyen állnak, a Plzent üldözik, minden bizonnyal kettejük közül kerül ki majd az aranyérmes. Idegenben nem túl acélos a statisztikája (4-2-3), de a formája remek. Ma sem hibázik, megnyeri a fővárosi rangadót.

24952. Brighton - Leeds, 1.5 gól felett (1.35) - angol másodosztály, 20:45

A 4. fogadja a 17. helyen állót az angol második vonal 34. körében. A Brighton erős szezont fut, 60 pontjával mindössze 4 pontra van az egyenes feljutást érő 2. helytől, osztályozós helyezése pedig stabilnak tűnik. A Leeds idén is csak gyenge középcsapat, 4 forduló óta képtelen nyerni, igaz ezalatt szerzett 3 pontot. A kieső helyektől jelenleg 9 pontra van.

A Leeds ugyan legutóbbi 4 vendég meccsén nem tudott nyerni, azért tud zavart okozni: 4 sikere és 7 döntetlenje mellett 4 veresége van idegenben, ami erejéhez mérten nem rossz teljesítmény. A Brighton otthon viszont ütős, az 5. legjobb a mezőnyben ebben a tekintetben, legutóbbi 3 hazai meccsét hozni tudta és mindegyiken lőtt legalább 2 gólt ellenfeleinek. A tippet tehát egyedül a Brighton is képes lehet hozni, egy szelvényre mindenképp elfér ez a tipp.

27092. Guimaraes - Sporting CP, 2 (1.55) - portugál bajnokság, 21:00

Hétfőre is maradt egy találkozó a portugál élvonalból, melyen a listavezető Sporting a Guimaraes otthonába látogat. A hazaiak bizakodhatnak, hiszen 8 forduló óta nem találtak legyőzőre, igaz ezen mérkőzésekből ötször is csupán döntetlenre végeztek aktuális ellenfelükkel. Legutóbbi 3 meccsük is pontosztozkodással zárult, így értelemszerűen azóta nyeretlenek is, összességében pedig 8-9-6-os mutatóval bírnak, mely a 7. helyre elegendő. A zöld-fehérek ezzel szemben valósággal szárnyalnak idén, a fővárosi alakulat 9 találkozó óta nem talált legyőzőre (7-2-0), és 18-4-1-es statisztikájukkal vezetik a bajnokságot. Az egymás elleni mérleg meggyőző Sporting fölényt mutat, nem gondolnánk, hogy éppen most fognak hibázni a vendégek, így Jorge Jesus alakulatára fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!