<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Van ötletünk a Fiorentina-Napoli derbire

Gólgazdagnak ígérkezik a Fiorentina-Napoli összecsapás. A hazaiakkal mindössze háromszor fordult elő az, hogy nem tudták bevenni az ellenfél kapuját, míg a másik oldalon öt ez a mutató. Nem meglepő, hogy hétfő este is gólváltásra tippelünk.
Olasz bajnokság
Fiorentina - Napoli
Hétfő, 21:00 óra

Rangadóval zárul az olasz bajnokság 27. fordulója. A negyedik helyen álló Fiorentina a második Napoli fogadja. A hazaiak remek formában várják a mérkőzést. Az együttes hat meccs óta veretlen a Serie A-ban, s mindössze egy pont a lemaradása a harmadik, BL-selejtezős helyen álló Romával szemben. A vendégek mostanában gyengébben teljesítenek a megszokotnál. A csapat nyeretlen maradt a legutóbbi négy meccsén, utoljára február 7-én a Carpit győzték le Higuaínék.

Mindkét gárda előző héten búcsúzott az Európa-ligától, így már csak a bajnokságra összpontosítanak. Vélhetően hétfő este nem leszünk híján a góloknak, ugyanis a Napoli a második, míg a Fiorentina a harmadik legeredményesebb csapat a Serie A-ban. A hazaiakkal mindössze háromszor fordult elő az, hogy nem tudták bevenni az ellenfél kapuját, míg a másik oldalon öt ez a mutató.

A hazai pálya mindenképp a Fiorentina mellett szól, ugyanis a firenzeiek otthon félelmetesek. Az együttes 13 mérkőzéséből 10-et megnyert, s e tekintetben a második legjobb csapat a Serie A-ban. Paulo Sousa együttese ráadásul abban a tudatban léphet pályára, hogy ha győz, akkor két pontra megközelíti nápolyi riválisát.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

27895HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.75

Jó hír mindkét csapat számára, hogy alig van hiányzó. A hazaiaknál sérülés miatt nem léphet pályára Yohan Benalouane, míg Mauro Zárate az eltiltását tölti. A másik oldalon Ivan Strinic játéka kérdéses. A két csapat szezonbeli első meccsén 2-1-es Napoli siker született. Úgy gondoljuk, gólokban nem lesz hiány most sem.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!