<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Ezt a hétfői tippet kár lenne kihagynod

Mi másra is hajthatnánk a holland másodosztályban, mint gólokra? A hétfő esti ütközettől is gólokat várunk.
Holland másodosztály
Ajax 2 - Dordrecht
Hétfő, 20:00 óra

Két középcsapat randevúzik ma este Amszterdamban. Az Ajax második alakulata a 8. 34 egységgel, a piros-fehérek otthon 5-6-1-es mérleget produkáltak, 22 rúgott góljukra 12-vel válaszoltak az ellenfelek. A formájuk szeszélyes, az utolsó három bajnokin mindhárom kimenetelt játszottak. Egy eltiltott jobbhátvéd és egy sérült kapus nem áll rendelkezésre.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

31889VTöbb, mint 2.5 gól1.45

Harry van den Ham együttese tavaly búcsúzott az első ligától, de a visszajutás nem realitás. Csak a 12. helyet foglalja el 32 ponttal, a play off még összejöhet, de azért az rázós út lenne a piros-fehéreknek. Az alakulat totálisan kiszámíthatatlan, három zakó után legutóbb győztek. Érdekesség, hogy idegenben jobban megy Jangáéknak, 5-3-5-ös mérleghez 21-25-ös, bátor gólkülönbség passzol. A keretben nem lesz fontos hiányzó.

A meccs kimenetelére lutri fogadni, viszont a találatokban van érték. Három gólt tuti, hogy összehoznak a felek! Mi erre fogadunk. Tipp: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!