<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: hokival és focival 5.69-es odds

Két sportágból gyűjtöttünk ezúttal tutikat: svéd hokival, olasz bajnokival és kupával, valamint egy angol derbivel támadunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

17642. Växjö - HV 71, 4.5 gól felett (1.55) - svéd jégkorongbajnokság, 19:00

Középcsapatok találkoznak a svéd élvonal hajrájában, egész pontosan a 49. fordulóban. A Växjö tavaly hatalmas meglepetésre megnyerte a bajnokságot, idén azonban a középmezőnybe süllyedt vissza, de 78 pontjával még mindig van reális esélye arra, hogy a legjobb 6 között végezzen és egyenesen a negyeddöntőbe jusson. A HV szebb napokat is látott, 71 pontos, tehát elviekben még ő is odaérhet a legjobb 6 közé, de neki már kisebb esélye van erre, pláne ha ingadozó formáját nézzük. A hazaiak zsinórban 4 bajnokit nyertek, tehát megkezdték a bajnoki hajrát. A lőtt és a kapott gólok tekintetében nagyjából ugyanúgy áll a két együttes, a Växjö valamivel hatékonyabb támadójátékot mutat ellenfelénél. Mindketten előkelő helyen állnak a 4.5 over/under tabellán: a hazaiak 37 olyan meccset játszottak, mely legalább 5 gólt hozott, ez a legjobb a mezőnyben, míg a HV 34 ilyen találkozónál jár. A Växjö inkább otthon, míg a HV vendégségben hozza rendre az eseménydúsabb meccseket. Idén három közös meccsük közül kettő hozott legalább 5 gólt és jó esélyt látunk rá, hogy kedd este eljutnak legalább 5-ig a felek.

03353. Ascoli - Modena, 2.5 gól alatt (1.55) - olasz másodosztály, 20:30

A Serie B-ben mindkét csapat a kiesés elől menekül. Egyaránt 32-32 pontot szereztek eddig, a vendégek csak jobb gólkülönbségükkel előzik meg a hazaiakat. Az Ascoli hazai pályán erős, statisztikája 7-3-4, a formája jó, négy meccse nem kapott ki, igaz, csak egyszer győzött. A múlt hét végén a Pescara vendégeként ért el ikszet fordulatos meccsen. Lesznek hiányzói, két fontos játékosát kiállították. A Modena megszerezte első idegenbeli győzelmét a hét végén, a kék-sárgák a Latinánál nyertek 1–0-ra. A három pont nagyon kellett Hernan Crespo csapatának, mert így elmozdultak az osztályozós helyekről. Vendégként gyengék (1-2-11, 9–21), és gólt is alig lőnek. A formájuk viszont egész jó, az említett győzelem előtt a Bresciát otthon verték. Óvatos meccsen az iksz a legvalószínűbb kimenetel, de a kevés gól biztosabb tipp.

31792. Leicester - West Bromwich, 1 (1.58) - angol bajnokság, 20:45

A listavezető Leicester a 13. West Bromot fogadja az angol bajnokság 28. fordulójában. A hazaiak jó formában futballoznak, a csapat a legutóbbi öt meccséből négyet megnyert, s mindössze az Arsenal otthonában szenvedett 2-1-es vereséget. A vendégek is kezdenek magukra találni, az együttes a legutóbbi két mérkőzését megnyerte. Az mindenképp a Leicester mellett szól, hogy az együttes remekel otthon. Vardyék 13 hazai találkozójukból nyolcat megnyertek, s mindössze az Arsenaltól kaptak ki a King Power Stadionban. Sok sérült egyik oldalon sincs.

A hazaiaknál N'Golo Kanté és Matthew James nem egészséges, míg a másik oldalon James Morrison, Callum McManaman és Chris Brunt is sérüléssel bajlódik, de kérdéses a játéka Jonny Evansnek is. A két csapat szezonbeli első meccsén a „rókák” 3-2-re nyertek idegenben. A Leicester előnye mindössze két pont a második helyen álló Tottenhamhoz képest, így Claudio Ranieri legényei nem hibázhatnak hazai pályán a West Brom ellen. Úgy gondoljuk, a Leicester otthon tartják a három pontot.

17264. Milan - Alessandria, nem szerez gólt mindkét csapat (1.50) - Olasz Kupa, 21:00

Az Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóját a Milan várja kedvezőbb helyzetből, hiszen Balotelliék 1–0-ra nyertek a harmadik ligás csapat otthonában. A Milan jó formában van, veretlenségét régóta őrzi, szombaton a Torinót győzte le a San Siróban. Mihajlovics belenyúl majd a hétvégi kezdőbe, de így is erős keretet nevez a visszavágóra. Az Alessandria az ötödik a harmadik ligában, idegenben nem igazán erős, és a formája sem jó: a legutóbbi öt bajnokijából csak egyet nyert meg. Ma véget ér egy álom, a Milan bejut a döntőbe, és kapott gól nélkül nyer.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!