<>

 
 
 
Finnország Oroszországgal csap össze a Karjala-kupa mai fordulójában. Mi a házigazdákat látjuk esélyesebbeknek, de nem lesz sima, úgyhogy óvatosan…
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.47

Hazai jégen esélyesebbek a finnek

Finnország Oroszországgal csap össze a Karjala-kupa mai fordulójában. Mi a házigazdákat látjuk esélyesebbeknek, de nem lesz sima, úgyhogy óvatosan…
Euro Hockey Tour
Oroszország-Finnország
Csütörtök 17:30 óra

A nemzetközi szünet alatt rendezik az Euro Hockey Tour (EHT) második állomását, a helsinki Karjala-kupát. Az EHT-n a négy legjobb európai válogatott, a cseh, a finn, az orosz és a svéd együttes játszik egymással mind a négy helyszínen egy-egy tornát. Az 2013-14-es szezon előtt augusztus végén, szeptember elején megrendezett Czech Hockey Games finn sikert hozott, az északiak megnyerték mind a három mérkőzésüket, köztük az oroszokat 2-0-ra verték Pardubicében. Az EHT 2012-13-as szezonjának négy meccséből három büntetőkkel dőlt el, és nem kizárt, hogy csütörtökön is szétlövés dönt. Az Euro Hockey Tour meccsei nehezen kiszámíthatók, ugyanis mindegyik tornára más-más kerettel utaznak a válogatottak.

Finnország 23 fős keretében 16 KHL-játékos szerepel, ismerik tehát egymást. Heten a hazai Liigában játszanak, közülük a listavezető Karpat négy játékost ad.

Az oroszoknál a teljes keret Oroszországban játszó játékosokból áll, a KHL listavezetője, az SZKA nyolc hokist adott volna, ám az NHL-ből hazatért Ilja Kovalcsuk végül lemondta a tornán való részvételt. A Keleti-főcsoportot vezető Ak Barszból nyolcan kaptak meghívót, a jelenlegi szövetségi kapitány ugyanis kétszer is megnyerte a KHL-t a kazanyiakkal. A mérkőzésen két közel egyforma erőből álló csapat lép jégre.

Főtipp

Oroszország-Finnország X2 (1.47) - Betclic

Bátrabbaknak

Oroszország-Finnország meccsgyőztes Finnország (1.83)
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!