<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: osztrák és dán foci mellé tenisz

A dán élvonalban és az osztrák másodosztályban hazait húzunk, ám előtte ellátogatunk Sao Pauloba egy tenisztippért.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

13492. G. Pella - A. Ramos, 2 (1.40) - tenisz, Sao Paulo férfi egyes, 16:30

Negyeddöntőjéhez érkezett a brazíliai, Sao Pauloban zajló férfi salakpályás tenisztorna, ahol az argentín Guido Pella, és a nála lényegesen jobb világranglista helyezéssel rendelkező Albert Ramos-Vinolas között. A balkezes Ramos jó formában érkezett újabb brazíliai állomására, hiszen a legutóbbi héten a riói versenyen egészen az elődöntőig menetelt, többek közt Fabio Fogninit is búcsúztatva, csak a későbbi tornagyőztes, Dominic Thiem jelentett számára megálljt. Ramos-Vinolas azon spanyol teniszezők közé tartozik, aki a 24. helyezését a világranglistán nem csak a salakos versenyeknek köszönheti. Többek közt a 2016-os év végén egy kínai versenyen, Chengduban tudott döntőzni, kemény pályán.

De hogy salakpályás sikerről is szót ejtsünk, Bastadban, Svédországban tornát nyert Fernando Verdascot legyőzve a döntőben. Ellenfelének viszont nem kell túl sokáig néznünk az eredménylistáját, hiszen rendre vagy első, vagy második körös búcsúk jelentették neki a végálommást. S bár kettejük eddigi egyetlen egymás elleni mérkőzésük a szorosnál is szorosabban alakult, de Ramos nyerte, erre, illetve a tapasztalatra és a rutinra is alapozva a spanyol sikerét várjuk a negyeddöntőben, aki magasságával, illetve azzal, hogy bal kezes, ami ellen nem sok teniszező szeret játszani, szétszedheti Pella játékát.

08173. Midtjylland - Lyngby, 1 (1.55) - dán bajnokság, 20:15

Rangadóra van kilátás péntek este Dániában, hiszen a 3. fogadja a 4. helyen állót. Bár a Midtjylland számára messze van az 1-2. hely, motivációból így sincs hiány, hiszen nagyon nem mindegy, hány ponttal mennek a felsőházba az alapszakasz végén. Jelenleg azonban csak 1 ponttal előzik meg pénteki ellenfelüket. A Lyngby újoncként nagyon jól teljesít, és hacsak nagyon el nem szúrja a hátralévő fordulókat, akkor ott lehet majd a felsőházi csatában. Meglehetősen defenzív csapat, ezt 21 lőtt gólja is remekül mutatja, a 19 kapott találat viszont elképesztően jó védelemre utal, idegenben viszont hozzák az 1 kapott gól per meccs átlagot.

A Midtjylland a Viborg ellen kissé álmosan kezdte a tavaszi idényt (0-0), bár azon a meccsen az utolsó fél órában emberhátrányban játszottak, a helyzetei mégis megvoltak a győzelemhez. A Randers ellen aztán minden flottul ment, sima 2-0-ás sikert aratott az együttes. Visszatér eltiltásából a csapatba Sparv, akinek a Lyngby támadásainak szűrésében komoly feladata lehet majd péntek este. Jobb erőkből áll a házigazda, a Lyngby felülteljesít, ebben a szereposztásban szerintünk jönni fog a papírforma.

09402. LASK Linz - Wacker Innsbruck, 1 (1.55) - osztrák másodosztály, 20:30

A telet az élen töltötte a linzi csapat, és a tavaszt is sikerrel kezdte, és nem is akárkit vert meg: idegenben, simán 3–0-ra diadalmaskodott a második helyezett Liefering vendégeként. A fekete-fehérek 43 pontosak, hazai pályán veretlenek, hét győzelem mellett háromszor döntetleneztek. A LASK mellett szól szintén, hogy augusztusban egyszer már legyőzte otthon mai ellenfelét a csapat. Az Innsbruck a középmezőnyben foglal helyet, 28 pontos, a feljutás és a kiesés kérdésében sem lesz érintett. A zöld-feketék idegenben 2-4-4-es statisztikát hoztak össze. A téli szünet nem tett jót a gárdának, előtte remekelt az együttes, viszont a múlt héten vereséggel kezdte a tavaszt, ráadásul otthon kapott ki (Wattens, 0–1). Eltiltottja lesz a Wackernek. A LASK otthon ritkán hibázik, ma megint behúzza a három pontot, tovább növelve előnyét a riválisokkal szemben.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!