<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Nagyon ciki lenne, ha kizúgna a Wolfsburg

Óriási a tét a Wolfsburg számára, amely – bírói segédlettel - 1-0-s előnyt szerzett otthon. Gólzuhatag ezúttal sem valószínűsíthető…
Német bajnokság, osztályozó
Braunschweig – Wolfsburg
Hétfő, 20.30

Múlt csütörtökön 1-0-s előnyt szerzett a Wolfsburg, apró bökkenő, hogy jogtalan tizenegyes döntötte el az összecsapást. Mario Gomez a kezezésért kapott büntetőt értékesítette, csakhogy előtte ő is szabálytalankodott. Akkor hazai sikert vártunk, jött is, és továbbra is áll, hogy furcsán hatna, ha bő egy évvel azután, hogy Bajnokok Ligája-negyeddöntőt vívott a Real Madrid ellen, kiesne a Bundesligából a Wolfsburg. A „farkasok” a 16. helyen zárták a bajnokságot, érdekes, hogy idegenben több pontot (19) szerzett, mint otthon (18.). A Wolfsburg 10-7-17-es mérleget hozott össze, a túráin 5-4-8-as statisztikával. A keretben hiába találni néhány jó nevű futballistát – Gomez, Luiz Gustavo, Blaszczykowski, Vieirinha, Borja Mayoral -, a csapat gyengén teljesített.

A Braunschweig egy ponttal szerzett kevesebbet a Hannovernél, amely kiharcolta a feljutást. A 19-9-6-os mutató nem rossz, és reménykedésre ad okot, hogy saját pályáján nagyszerűen teljesített az együttes. Amíg vendégként 24, otthon 42 pontot gyűjtött a Braunschweig, amely a második vonalban hazai környezetben mindössze egyszer szenvedett vereséget, tizenháromszor diadalmaskodott, és háromszor döntetlenre végzett.

13992. Braunschweig – Wolfsburg, 2.5 gól alatt (1.65) – Tippmix

A házigazda két sérült csatárral, Kumbelával és Biadával nem számolhat, míg a Wolfsburg Blaszczykowskit, Brumát, Jungot és Seguint is nélkülözni kénytelen. Ha gólt tudna szerezni, kedvező helyzetbe hozná magát a Wolfsburg, ám ne feledjük, az odavágón is kellett a játékvezető Gomezék egyetlen találatához. Feszült meccset várunk, melyen igencsak meglepő lenne a gólzápor…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!