<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Jól fizető német és olasz ötletek

Óriási a tét Németországban és Itáliában, ennek megfelelően merész tippekkel érkezünk. Bízunk a szégyent otthon elkerülni igyekvő 1860 Münchenben...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

25762. 1860 München - Regensburg, 1 (2.05) – német másodosztály, osztályozó, 18.00

A Bundesliga 2-ért folyó osztályozó első felvonása 1–1-es döntetlennel ért véget Regensburgban. A "Kis München" gyengén szerepelt a német második ligában, végig az alsóházban tanyázott, az utolsó fordulóban pedig megpecsételődött a sorsa: osztályozóra kényszerült. A kék-fehérek csak 36 pontig jutottak, az Allianz Arénában viszont 7-4-6-os statisztikát azért csak összehoztak. Április végétől különösen visszaesett az alakulat teljesítménye, az utolsó öt bajnokijából négyet elveszített. Az első mérkőzésen gyorsan hátrányba került, de a hajrában összejött az oly fontos egyenlítés. Eltiltottja lesz a bajor gárdának.

A Regensburg a harmadik helyen zárt a harmadik vonalban, 8-6-5-ös idegenbeli eredménysora nem rossz, és a forma is mellette szólt. Az utolsó három tétmeccsét megnyerte a bajnoki alapszakaszban, ezt követően jött az 1860 elleni osztályozó. Bár labdabirtoklásban a müncheniek voltak jobbak, ziccerek a hazaiak előtt adódtak - ezek azonban kimaradtak, így a másodosztályú együttes várja kedvezőbb helyzetből a mérkőzést. Az 1860 München otthon képes lehet a győzelemre, a keretében azért több van, és szurkolói támogatásával kivívhatja a győzelmet.

03310. Perugia - Benevento, 1. félidő, X (1.90) – olasz másodosztály, rájátszás a feljutásért, 20.30

A Serie A-ba való feljutást folyó küzdelem elődöntőjének első mérkőzésén a Benevento 1-0-ra nyert otthon. A Perugia a negyedik volt 65 ponttal, otthon sok döntetlent játszott, statisztikája 8-11-2 volt az alapszakaszban. A gárda ma győzelmi kényszerben lép pályára, mivel le kell dolgoznia hátrányát. Eszetlenül nem rohamozhatnak a piros-fehérek, de ez nem is jellemző rájuk. Kivárnak, és megpróbálják majd a vendégek hibáját kihasználni.

A Benevento az ötödik volt a Serie B-ben, idegenben 5-6-10-es eredménysort hoztak össze a piros-sárgák. A harmadosztályból érkezett gárda jól teljesített, különösen ősszel, tavaszra már több hiba csúszott be. A playoff összejött az együttesnek, és az első mérkőzésen is teljesítették a célt: úgy nyertek, hogy nem kaptak gólt. Nagyon nem áshatja be magát a Benevento a mai meccsen saját kapuja elé, mert az megbosszulhatja magát. De siettetnie sem kell a játékot. A kivárás eredményes lehet. Szünetig nem várható döntés.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!