<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Nem esélytelen Svájc!

A mi csoportunkban a listavezető a portugálokhoz látogat. Nem esélytelenek a vendégek.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

03739. Portugália - Svájc X2 (2.18) - vébé-selejtező, 20.45

Az Eb-győztes az első meccsét elveszítette a csoportban, éppen Svájcban kapott ki 2-0-ra, azóta viszont minden ellenfelét legyőzte. Többségében erőtől duzzadó játékot mutattak be Ronaldoék, akik ha megverik a helvéteket, akkor selejtező nélkül kijutnak a vébére. Ennél nagyobb motiváció nem kellhet.

A svájciak hiba nélkül teljesítették eddig a sorozatot, mind a kilenc mérkőzésüket megnyerték. A formájuk jó, ezt sajnos épp a mieink is megtapasztalhatták: szombaton 5-2-re verték Gulácsiékat Bázelben. A piros-fehérek kerete erős, simán elképzelhető, hogy pontot szereznek Portugáliában, és így megőrzik első helyüket a csoportban. Tipp: X2!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!