<>

 
 
 
A keddi kínálatból 1-1 finn és szlovák hokimeccs is fogadhatónak tűnik, fociban pedig a Sheffield és a Cork City sikere tűnik esélyesnek.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Keddi jóslat: két hoki, két foci

A keddi kínálatból 1-1 finn és szlovák hokimeccs is fogadhatónak tűnik, fociban pedig a Sheffield és a Cork City sikere tűnik esélyesnek.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

072. Kosice - Poprad, 1 (1.45) - szlovák jégkorongbajnokság, 17:00

A címvédő Kassa lazán nyerte az alapszakaszt, a Poprad csak 5. lett, egy meccsel többet játszott eddig a rájátszásban. Nem kérdés, ki a párharc esélyese, a Kassan letudhatja a párharcot otthon és készülhet a döntőre.

074. Kärpät - SaiPa, 1 (1.50) - finn jégkorongbajnokság, 17:30

A Kärpät megnyerte az alapszakaszt, komoly esélyese a bajnokságban, ezzel szemben a SaiPa 2 extra meccset játszott a negyeddöntőért. Ha a Kärpät összekapja védelmét, akkor az első meccshez (4-2) hasonló eredmény születhet.

107. Sheffield Utd. - Scunthorpe, 1 (1.67) - angol harmadosztály, 20:45

A Sheffield az osztályozóra hajt, míg a Scunthorpe a kiesés elől menekül, már ez is mutatja a csapatok közti különbséget. A forma még inkább: a hazaiak három meccse veretlenek, míg a vendégek zsinórban 7 nyeretlen meccset számlálnak. Mindkét csapatnak kellenek a pontok, de a forma és a keretek erőssége plusz a hazai pálya a Sheffield sikerét vetíti előre.

125. Cork City - Galway, 1 (1.40) - ír bajnokság, 20:45

A Cork tavaly ezüstéremmel zárt, a friss bajnokságban 3 kör után veretlen, értékes döntetlent ért el a Shamrock és a Sligo vendégeként is, a Limerick csapatának pedig ötöt hintett. A Galway újonc, verhető ellenfél a Cork számára az előző 3 forduló alapján!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!