<>

 
 
 
A házigazda győzelmi kényszerben lép pályára. Az új szövetségi kapitánnyal szerintünk nyernek Dzekoék!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Hazait fogadunk a 086-os Tippmixmeccsen

A házigazda győzelmi kényszerben lép pályára. Az új szövetségi kapitánnyal szerintünk nyernek Dzekoék!
Eb-selejtező
Bosznia-Hercegovina - Izrael
Péntek, 20:45 óra

Nagyon elrontotta a selejtező elejét a bosnyák gárda. A B-csoportban vitézkedő alakulat az első négy fellépésén képtelen volt nyerni, kikapott odahaza a ciprusiaktól, és méretes zakóba szaladtak bele Izraelben is. Emellett két remi jött össze, Walesben, illetve otthon a belgákkal. Ezt követően jött az andorrai kirándulás, amelyet behúztak Besicsék. A gyenge szereplésnek volt is következménye, Safet Sušić helyére Mehmed Baždarević érkezett, és az új szövetségi kapitánnyal egyelőre veretlenek a balkániak. A miniállam ellen aratott sikert egy Ausztria elleni barátságos iksz követte.

Az izraeliek három győzelemmel kezdtek, utána viszont jött a feketeleves: kétszer is megégtek hazai pályán, ráadásul gólképtelenek maradtak a száznyolcvan perc során. Előbb Wales fűzte be az oktatófilmet, majd a belgák is nyerni tudtak Hemedéknél. Eli Guttman szövetségi kapitány nincs könnyű helyzetben, hiszen ugyan két nyerhető hazai meccse ugyan van még Zahaviéknak, de három kőkemény túra még vár rájuk - ebből az első a mai lesz...

085. Bosznia-Hercegovina - Izrael, 1 (1.60) - Tippmix

A haifai 3-0-ért mindenképpen bosszút akarnak állni Lulicék, és szerintünk hiába a győzelmi kényszer adta teher, nem hibáznak a bosnyákok. A pontok otthon maradnak. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!