<>

 
 
 
Az Eb-selejtezők A-csoportjában sem a kazah, sem pedig a török válogatott nincs egyszerű helyzetben. Ha törökök ki akarnak jutni, akkor nyerniük kell.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.33

Ezúttal már nem hibázhatnak a törökök

Az Eb-selejtezők A-csoportjában sem a kazah, sem pedig a török válogatott nincs egyszerű helyzetben. Ha törökök ki akarnak jutni, akkor nyerniük kell.
Eb-selejtező
Kazahsztán - Törökország
Péntek, 18:00 óra

A házigazda egy ponttal az utolsó, az első fordulóban a lettekkel ikszeltek otthon, utána viszont a másik négy riválisuktól egyaránt kikaptak. A barátságos meccseken jobban megy a kékeknek. Ezek közül figyelemreméltó, hogy márciusban az oroszoknál értek el 0–0-ás döntetlent.

078. Kazahsztán - Törökország, 2 (1.33) - Tippmix

A törökök rosszul kezdtek, így most csak a 4. pozícióban állnak a cseh-izlandi-holland trió mögött. Két vereséget (Izland idegenben, Csehország otthon) egy kellemetlen iksszel tetéztek (Lettország idegenben), majd verték a kazahokat, végül értékes pontot hoztak el a narancsosoktól; nagy kérdés persze, hogy az amúgy bravúr iksz mire lesz elegendő... A félholdasok a minap alaposan megverték felkészülési mérkőzésen a bolgárokat, ez jó előjel mindenképpen a mai találkozóra nézve.

Eddig ötször meccselt a két válogatott, és mindannyiszor a törökök győztek. Ma is ők az esélyesek, és nyernek is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!